AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 01. 27-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Kareshi Kanojo No Jijou
Címe: Kareshi Kanojo No Jijou
Angol címe: His and her circumstances
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 26
Megjelenés éve: 1998-1999
Műfaj: Iskolai élet
Szerelem
Vígjáték
Stúdió: GAINAX
J.C.STAFF
SoftX
Letöltések: Felirat
Képek: A google-n
Anime értékelése: 9 szavazat alapján: 8
Ismertető értékelése: 9 szavazat alapján: 9.33
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Miyazawa a tökéletes lány; mindenki szereti, a tanárok kedvence, a fiúk vágyálma, minden lány rá szeretne hasonlítani. Igencsak ambíciózus lány, így zokon veszi, hogy az új iskolában feltûnik a konkurencia. Mégpedig egy helyes fiú, Arima képében.
Miyazawa érzései elõször megzavarodnak, de aztán gyûlölni kezdi a fiút, és ellenségként kezeli. Persze nem szemtõl szembe, hiszen a "tökéletes lány" nem is gyûlölködik.
Azonban a dolgok nem ilyen egyszerûek, ugyanis Miyazawa nem átlagos "jó kislány", hanem csak a tökéletes átejtõ-mester. Merthogy otthon közel sem tökéletes: hisztis, falánk, önzõ és nagyszájú. Egyszóval a népszerûség hajhászása érdekében megjátsza magát, hogy minél többen szeressék. Így azonban nincs senki, akivel megoszthatná igazi gondjait, hiszen nincsenek igazi barátai, így legtöbbször általános iskolás húgával beszlget, aki sokszor okosabbnak bizonyul nála érzelmi kérdések terén.
Semmi baj nem lenne, ha a szerelmi vallomása után nemsokkal Arima nem látja meg ezt a másik Miyazawát, mikor meglátogatja. De meglátja, és ebbõl komoly bonyodalmak keletkeznek. Kiderül, hogy Arima sem annyira tökéletes, mint látszik, õ viszont a szülei elvárása miatt játsza meg a tökéletes gyereket. Mint ahogy gyanítható is, a felszín alatt sokkal több érzelem és szenvedés forrong, mint amit mutatnak, ám egymásban megtalálják önmagukat is, ezért válik érdekessé kapcsolatuk.
És míg kezdetben mindeketten egyedül voltak, a maguk "tökéletességében", igazi lényükkel, amit megpróbálnak felszínre hozni (ami nem is olyan egyszerû, hiszen lassacskán eltûnt a tökéletességre való törekvésben) egyre több barát gyûlik köréjük, és megtapasztalhatják az igazi és nyitott élet szépségeit.

Egy nagyon klassz kis anime, sok humor, bírható mennyiségû romantika, eredeti gondolatok. Egyesek szerint sok benne a szuper-deform és szinte alig "mozgósították" a mangát, én szeretem ezt a megoldást, ráadásul, a nem törkéletes grafikát ellensúlyozzák a néha felbukkanó gyönyörû rajzok, mint állóképek.
A feliratot én készítettem hozzá, ebbõl is látszik, hogy nem lehet rosszBeküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 4710 db Időpont:2007. 04. 03. Hozzászólások: 1 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás