AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 01. 27-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Meitantei Conan: Juuyonbanme no Target
Címe: Meitantei Conan: Juuyonbanme no Target
Angol címe: Detective Conan: The Fourteenth Target
Hivatalos weboldal: http://www.ytv.co.jp...
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: Movie
Epizódok száma: 1
Megjelenés éve: 1998
Műfaj: Akció
Krimi
Iskolai élet
Stúdió: Aoyama Goushou
Tokyo Movie
TMS Entertainment
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 3 szavazat alapján: 9.33
Ismertető értékelése: 5 szavazat alapján: 10
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Movie 2:

Ran egyik éjjel különös álmot lát. Édesanyjával (Eri Kisaki) találkozik egy romos épületen, mikor anyja megállítja õt, hogy ne jöjjön közelebb. Ran szerencséjére, mert anyját lelövik. Erre ébredve a lány azonnal felhívja anyját. Aznap estére sok idõ elteltével végre jra összeül a család egy francia étterembe vacsorára, ahová persze Conan is hivatalos.
Ran szülei évekkel ezelõtt elváltak, ugyanis mindketten nagyon makacs természetûek és nem fértek meg egymás mellett. Ran akkor apjával maradt. Édesanyja államügyészként csinált karriert, apja pedig, mint tudjuk magándetektívként ténykedik tovább.
De a háttérinfó után térjünk rá a lényegre.
Megure felügyelõt reggeli kocogása közben nyíllal lövik le. Szokatlan az eset, és hirtelen is jön, viszont a felügyelõnek nem lesz szerencsére komolyabb baja.
A következõ áldozat sajnos Eri, akinek mérgezett svájci csokoládét küld a rejtélyes tettes. Az õ életét is meg tudják menteni. A harmadik áldozat, akire szintén nem gondolnánk, Professzor Agasa, akinek ajtaját ütik be egy kõvel. Persze õ azonnal kinéz, és mikor észre veszi, hogy a motoros tettes mire készül, megfordul és a kilõtt nyíl a valagában landol. Viccesnek tûnik, ám az eset nagyon is komoly.
Az elsõ három áldozat mellett különös tárgyakat találnak: egy fura díszítésû nyugati tõrt, egy papírvirágot és egy fura, két végén ívelt, közepén szögletes fém dolgot. Conannak persze azonnal ismerõsnek tûnnek a tárgyak, és kiderül, hogy ezek a pikk király, dáma és jumbó kezeiben lévõ tárgyak. Ráadásul az eddigi áldozatok neveiben szerepel a 13-as (király), a 12-es (dáma) és a 11-es (jumbó) szám.
Mindenki rögtön egy gyilkosra (Murakami Jo) gondol, akit Muri tartóztatott le, még rendõrként, és aki pár napja szabadult jópár év börtön után. A jelek teljesen erre utalnak, és Ran álma sem volt valótlan, ugyanis Muri meglõtte feleségét, akit túszként tartott fogva Jo. A lövés Eri védelmére szolgált, de mivel Muri egy túszra lõtt, nem sokkal az eset után leszerelték.
A rendõrség sorra veszi azon hírességek nevét, akinek a nevében számok szerepelnek. Megtalálnak mindenkit, akiket véletlenül pont az új Aqua Cristal nevû víz alatti étterem megnyitójára hív meg az étterem tulajdonosa, aki a 9-es számot hordozza.
Az építmény fenomenális és jó terepet az a tettesnek, hogy egyesével, vagy tömegesen intézze el célpontjait.
Vajon ki lehet õ? Biztos, hogy Jo akar bosszút állni Murin, hogy rács mögé juttatta? De akkor mi köze volt professzor Agasanak az egészhez? Miért kell hozzá egy borkóstoló, egy híres modell, az Aqua Cristal tulajdonosa és Shinichi Kudo? Tényleg minden olyan egyszerû, mint amilyennek látszik?

Megkezdõdnek a találgatások, és a halálfélelem, miután az célpontok sorra hullnak el...

A Movie 1-hez hasonlóan itt is van részünk némi poénban, akcióban és rafinált gyilkosságok megoldásában. Nagyon ajánlom mindenkinek, aki szereti az akcióval dúsított krimit, amit a Conan, mint majdnem egyedi mûfaj szolgáltat.Beküldte: linzizsu Megtekintve: 1719 db Időpont:2009. 01. 12. Hozzászólások: 1 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás