AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 01. 27-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Meitantei Conan: Tokei Jikake no Matenro
Címe: Meitantei Conan: Tokei Jikake no Matenro
Angol címe: Detective Conan: The Timed Skyscraper
Hivatalos weboldal: http://www.ytv.co.jp...
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: Movie
Epizódok száma: 1
Megjelenés éve: 1997
Műfaj: Akció
Krimi
Iskolai élet
Szerelem
Stúdió: Tokyo Movie
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 5 szavazat alapján: 8.6
Ismertető értékelése: 5 szavazat alapján: 10
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Movie 1:

Történetünk elején rögtön egy gyilkossági ügy közepébe csöppenünk, ahol egy középkorú férfit gyilkol meg a saját bejárónõje.
Természetesen jelen van a híres detektív, Kogoro Muri, Megure felügyelõ és ki nem maradhat, Conan. Az ügy megoldásra vár, ám nem sokáig, mert kis detektívünk Kogoro testét és hangját kölcsönvéve pontot is tesz az ügy végére.
Ám ez csak egy kis ízelítõ volt. Conan (Shinichi Kudo) édesapja postáját vizsgálgatva egy Shinichi-nek címzett meghívót talál, melyet egy neves építész, Teiji Moriya professzor küldött neki.
Meghívó egy kerti partira. Persze nem mehet el, mivel nem is tud, így egybõl Rannak, Kogoronak és Connanak passzolja át az ügyet.
De már itt felötlik a kérdés, hogy miért hív meg egy neves építész egy iskolás detektívet otthonába? Valóban a munkásságát becsüli? Vagy talán bizalmasabb része is van az ügynek? Mondjuk egy fenyegetõlevél?
Mindannyian nagy örömmel vesznek részt a partin, ahol megismerhetik a professzor eddigi munkásságát és rajongását a szimmetria iránt.
Ran eközben izgatottam készül Shinichi születésnapjára (május 4.), és kötelezi a fiút, cserébe a partiért, hogy 3-án este együtt menjenek el moziba az Beika City Buildingbe...
Pár nappal késõbb különös hívás érkezik Shinichinek. (Shinichi hívásai professzor Agasa lakásába vannak átirányítva.) Egy férfi elváltoztatott hangon bomba robbanását jelenti be a Teimuzu Folyómenti Zöld Parkban. Így is lett. A bomba egy távirányítós repülõre erõsített plasztikbomba, amit egy idegen pont a Detectiv Boys tagjainak ad oda. Nehéz körülmények között ugyan, de sikerül a bombát úgy felrobbantani, hogy senki ne sérüljön meg.
Idõ közben a Kurokawa rezidencia (Történetünk kezdetén ott oldja meg Conan a gyilkossági ügyet), amit Moriya professzor tervezett, szintén bombarobbanás áldozata lett.

Sorra jönnek a célpontok. Egy sorozat robbantó? 100%. De miért? Talán Shinichinek akarja fitogtatni erejét, vagy nem tetszenek neki a professzor tervezései? Ez egyenlõre rejtély marad, de a végére minden kiderül...

Vélemény:
A jelenlegi 12 movie-bõl eddig 7-et volt szerencsém megnézni, de mindegyik mestermû. Olyan fordulatokkal, hogy az ember gondolni sem merne rájuk. Az esetek felgöngyölítése, akció egy csipet romantika és minden egyéb, amit másfél órában csak el tudunk képzelni.
A rajzoláson a sorozathoz képest kicsit finomítottak, de alapjában véve ugyan olyan. A zene is maradt, viszont az ED-k nagyon jók lettek.
Legjobb pedig, hogy a sorozathoz képest szerintem sokkal gördülékenyebbek a sztorik.
Ajánlom mindenkinek, aki szereti a detektívesdit!Beküldte: linzizsu Megtekintve: 1686 db Időpont:2009. 01. 12. Hozzászólások: 1 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás