AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 10. 01-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
To Aru Majutsu no Index
Címe: To Aru Majutsu no Index
Angol címe: A Certain Magical Index
Hivatalos weboldal: http://www.projekt-i...
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 24
Megjelenés éve: 2008
Műfaj: Shounen
Akció
Mágia
Szupererõ
Stúdió: Anime Planet
Képek: A google-n
Anime értékelése: 12 szavazat alapján: 9.33
Ismertető értékelése: 6 szavazat alapján: 8.67
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Egy átlagosnak tûnõ nap az iskolában, átlagos élet, átlagos barátok. Ez általában minden iskolásdiáknak megadatik, aki kicsit is társadalmi lénynek vallja magát, ám fõhõsünkkel ez nem így történik.
Bármit csinál, bármit eltervez, mindig minden pont fordítva sül el. Az ember azt hinné, hogy egyszerûen csak szerencsétlen, és láss csodát, így is van.
Kamijyo Touma már rendellenesen balszerencsés. Nincs olyan dolog, ami ne az õ pechjét erõsítené. Ezt egy ember sem kívánja magának, én ennek a balszerencsének is van haszna.
Nem egy szokványos iskolában, vagy inkább városban tanul. Ez a város az Iskolák városa, Gakuen Toshi.
A városon belül csakis diákok és tanáraik élnek, mint egy hatalmas campuson.
Viszont vannak különleges képességekkel rendelkezõ fiúk, lányok. Õk az esperek, akik 7-en vannak, (mint a gonoszok) és "uralják" a várost.
Mondhatni, õk egyfajta mágusok. Ebben a városban, vagy inkább világban nem zárkóznak el az emberek a mágia létezése elõl. Touma ugyan nem tartozik közéjük, és sok balszerencséjének azért mégis van annyi haszna, hogyha egy esperrel, vagy mágikus erõvel rendelkezõ emberrel találkozik, akik 99%, hogy meg fogja õt támadni, a jobb keze segítségével hatástalanítani tudja a varázst, legyen az bármilyen erõs.
Õ ilyen adottsággal született, ami hasznára is válhatna, ha nem ûzné el saját maga csekély szerencséjét is.

Egy napon azonban iskolába indulás elõtt egy kislányt talál erkélye korlátján, aki csak úgy alszik.
Mikor felébred, rettentõ éhes. A fiú megeteti õt több hetes romlott ételekkel, míg a lány, aki Index névre hallgat, elmondja neki, hogy magánál hordozza a 103.000 könyvet tartalmazó mágikus könyvtárat.
HAHA! Ne nevettess! Ennyi könyv nálad? Ugyan már! Esetleg a könyvtár kulcsa, nem?
Viszont Index igazat mond. Az õ agya egy hatalmas tároló, amely képes befogadni ilyen hatalmas mennyiségû információt, és aki megkaparintja õt, elképzelhetetlen erõkre tehet szert. Ezért folyamatosan bujdokolnia, menekülnie kell. Így kötött ki Touma erkélyén is. Toujma hiába próbál többet megtudni Index-rõl, az elmúlt egy év történésein kívül semmi másra nem emlékszik.
Mivel ez a sok könyv agya kb. 80%-át elfoglalja, évente törölni kell az addig raktározott információkat, vagyis emlékeit.
Ez szörnyû! Akkor nincsenek se barátai, se közös emlékek, csak a könyvek, ráadásul még üldözik is.
Mit lehet ez ellen tenni? Hagyni, hogy évrõl évre szenvedjen? Azt már nem! Legalább az elkövetkezendõ idõszak teljen biztonságban, ezért balszerencsés hõsünk úgy dönt, hogy megvédi a kislányt bármi áron.

Mire számíthat? Eddig csak a balszerencse követte, és most még ez is?
Ismeretlen ellenségek, ismeretlen hatalmak fordulnak ellene, de egyet tud. Meg kell védenie Index-et. Nem a könyvtárért, hanem magáért a lányért!

Nem hittem, hogy ennyire meg fog tetszeni a sorozat, de a zenéje rabul ejtett. A grafika is klassz, meg a történet sem mindennapi iskolai valami.
Ajánlom mindenkinek, aki szereti a misztikát!!Beküldte: linzizsu Megtekintve: 4265 db Időpont:2009. 01. 06. Hozzászólások: 3 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás