AnimGO logo
  
  
Ma 2024. 02. 24-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Kurozuka
Címe: Kurozuka
Angol címe: Kurozuka
Magyar címe: Kurozuka
Hivatalos weboldal: http://kurozuka.jp/
Korhatár:

16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: TV
Epizódok száma: 12
Megjelenés éve: 2008
Műfaj: Vámpírtörténet
Fantasy
Romantikus
Harcmûvészet
Történelmi
Stúdió: MADHOUSE
Letöltések: Felirat
Képek: A google-n
Anime értékelése: 3 szavazat alapján: 9.67
Ismertető értékelése: 5 szavazat alapján: 9.2
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Magát az animét a Kurozuka címû mangából készítették ami 2003- 2006 között jelent meg. A mangát Baku Yummakura írta és Takashi Noguchi illusztrálta. Azonban a manga Baku Yummakura romantikus könyvébõl íródott.

A történet a 12. századi Japánban kezdõdik, két szereplõvel és egy akció jelenettel. A fõhõs Kuro Yoshitsune és tanítványa Benkei egy erdõben vannak, ahol megtámadják õket. A harc jól végzõdik és az erdõ belsejében egy házra lelnek, ahol megszállnak. A házban egy Kuromitsu nevû gyönyörû nõ él. Mikor elrendezték, hogy ott tölthessék az éjszakát Kuro megbetegszik és a betegség miatt több idõt töltenek a házban. Benkei elment a házból és ekkor kezdõdnek a szerelmi szálak kibontakozni Kuromitsu és Kuro között. Valójában egy szerelem elsõ látásra feeling-ünk támad az egésztõl. De ez a szerelem nem is olyan egyszerû mert Kuromitsu egy titkot õriz, ami nem kedvez a szerelemnek. Igazából a titok kitudódása után pörögnek csak fel igazán az események. Van vér, karok repkedése és penge penge elleni összecsapás és minden, ami izgis lehet. De nem akarok semmit elárulni elõre... szerintem sokkal jobb, ha mi magunk jövünk rá erre a "szörnyû" titokra, mert így sokkal izgalmasabb

Szereplõk:

Kuromitsu:A történet fõszereplõje egy látszólag fiatal nõ, de már több mint 300 éves. Az erdõben és a hegyekben egy kis rejtetett házban él. Azonban egy sötét titkot õriz a ház hátsó részén található szobájában.

Kuro: A történet másik fõszereplõje egy fiatal szerzetes és harcos aki menekül támadói elõl akik minden áron holtan akarják látni. Végzetesen beleszeret Kuromitsuba.

Egy ismertetõbõl nem hiányozhat az opening és az ending sem. Az opening nagyon pörgõsre sikerült egy black- metal hangzással. De aki szereti Maximum the Hormone- t annak ez is fog tetszeni, a szám címe pedig "SYSTEMATIC PEOPLE". Azonban az ending, ezzel szemben Shigi munkáját dicsérõ "Hanarebanare" lassú már- már csöpögõsre sikeredett endingje.

A szereplõk és minden más jól meg van rajzolva csak pár dolgot nem értek... miért van minden szereplõnek abnormálisan pipaszár lába, de ez legyen a legkevesebb, mert nem ront az anime nyújtotta izgalmakon.

Ajánlom mindenkinek, aki szereti a vért, a röpködõ testrészeket és a szerelmi történetet, ami egy kicsit talán groteszk, de nekem mindenesetre bejönnek az ilyenek. A történet talán egy kicsit rövidre sikeredett de attól még nagyon jó és tényleg mindenkinek csak ajánlani tudom.

Jó szórakozást hozzá!Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 3270 db Időpont:2009. 01. 04. Hozzászólások: 4 db