AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 02. 04-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Ojamajo Doremi Sharp
Címe: Ojamajo Doremi Sharp
Angol címe: Useless Witch Doremi Sharp
Hivatalos weboldal: http://www.toei-anim...
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 49
Megjelenés éve: 2000
Műfaj: Családi
Magical Girl
Fantasy
Stúdió: Anime Planet
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 4 szavazat alapján: 8.25
Ismertető értékelése: 5 szavazat alapján: 9
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Elõzmény:
A kislányoknak rengeteg álma lehet, de csak kevés akar közülük boszorkánnyá válni. Hogy ez valaha is sikerülhet? Álmunkban nem gondolnánk, de Doreminek, Emilynek, Sophienak és Nicolnak megadatott, hogy varázsolhassanak.
Vannak szabályok, amiket be kell tartani, de ha már minden kötél szakad, és csak egy tiltott varázslat jöhet szóba, az vajon milyen következménnyel jár?
Egy jóbarát 1000 éves álomra ítélve, vagy varázserõnk elvesztése? Ezesetben mindkettõ.
Nicol, vagyis Onpu Melissától, békává változtatott boszorkánymesterétõl kapott karkötõje miatt használhatott tiltott varázslatokat, mint például mások emlékezetének manipulálása, érzelmek manipulálása.
A karkötõ ereje azonban véges, és mikor kis barátaink szülei meglátták, hogy Doremi is társai valójában az utolsó vizsga után igazi boszorkánnyá váltak, fennállt a veszély, hogy ha szülei kimondják, hogy boszorkányok, akkor békává válik mind a négy fõhõsünk.
Onpu azonban feláldozta magát, és kitörölte a szülõk, és ismerõsök emlékeit, így a három lány megmenekült, de ezért büntetésül Onpu 1000 éves álomra ítéltetett.
A három lány önfeláldozóan a Boszorkány Királynõ segítségével újra felébresztik Onput, ám mivel túl sok erõt használnak fel, kristálygömbjeik megsemmisülnek, és a Királynõ kitiltja õket a Boszorkányok Világából, és elveszi varázserejüket.

Történet:
Történetünk ott folytatódik, ahol az elõzõ évad abbamaradt. A Magic Shop bezár, és hõseinknek búcsút kell venniük Lalatól, az elftõl, és Mahorca-tól a boszorkától, akik visszamennek hazájukba.
DE!
Mahorca ott felejti hajszárítóját, sõt valahogy a két világ közti ajtó is nyitva marad , így a lányok útra kelnek, hogy újra láthassák barátaikat. Betévednek a Királynõ Kertjébe, ahol egy gyönyörû rózsából látnak megszületni egy nagyon aranyos kis csecsemõt. Mivel õk voltak ott vele, rájuk hárul a feladat a Boszorkány Világ törvényei szerint, hogy egy évig gondját viseljék a kicsinek, akit Hana-nak neveznek el.
Anyának lenni nem könnyû, így a Királynõ visszaadja varázserejüket, hogy megvédhessék Hana-t.
A lányok azonban úgy döntenek, hogy Hana neveléséhez nem fognak varázserõt alkalmazni, csakis, ha valami nagy baj történik. A Király Rózsájából csak minden 1000 évben születik egy baba, akinek átlagon felüli mágikus ereje van.
Mivel sajnos a boszorkányoknak is vannak haragosaik, Doreminek és a többieknek nemcsak a nevelés nehézségeivel, hanem Hana elrablásának megkísérlõivel is meg kell küzdeniük. Így tesztelhetik új erejüket.
Nem is említettem? Újra kinyit a Magic Shop, de mostmár Flower Garden néven egy virágüzletben kell segédkezniük a lányoknak. A Királynõ mindenben segítségükre van.
Hana-t minden hónapban vizsgálatra kell vinni a Boszorkányok Világába, ahol megnézik, egészségi állapotát és persze, hogy ne legyen unalmas, tesztelik mágikus erejét, egy csapat másik bébiével együtt.

Nekem ez a kedvenc évadom, mert van pár, de ez annyira aranyos, és a történet is ötletes, hogy nem tudtam nem megnézni. A rajzolásán is javítottak az elõzõhöz képest, és végre Doremi is megtalálja a nagy szerelmet!!Beküldte: linzizsu Megtekintve: 1946 db Időpont:2008. 11. 24. Hozzászólások: 5 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás