AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 01. 27-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Vampire Knight Guilty
Címe: Vampire Knight Guilty
Angol címe: Vampire Knight Guilty
Hivatalos weboldal: http://vampire-knigh...
Korhatár:

16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: TV
Epizódok száma: 13
Megjelenés éve: 2008
Műfaj: Vámpírtörténet
Dráma
Bishounen
Misztikum
Stúdió: Studio DEEN
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 54 szavazat alapján: 9.81
Ismertető értékelése: 19 szavazat alapján: 9.26
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Eddig történt:
A Cross Akadémiára új esti tagozatos diák érkezik. Shizuka, aki mint kiderül, nem akárki, hanem, ahogy Kuran Kaname is, tisztavérû. Vele együtt jön hûséges szolgája, Zero öccse, Ichiru, aki nem éppen testvéri odaadással üdvözli Zerot. Egyre inkább élesednek az ellentétek Shizuka, Zero, Kaname és Yuki között, mígnem egy minden évben megrendezett bálon Zero megpróbálja megölni Shizukát, megbosszulva családját, és hogy õt azzá tette, ami.
Egy tisztavérûvel szemben azonban nincs esélye, különösen, hogy Zero már egyre kevésbé képes uralni vérszomját. Ekkor lép a képbe Kaname, aki viszont szó nélkül megöli a nõt, átvéve ezzel az õ erejét is, és hogy fokozzuk a feszültséget, hagyja, hogy Zero igyon a végébõl.
Mivel Kaname vérében Shizuka vére is ott csörgedez, megvan rá az esély, hogy Zero felülkerekedhet a benne lakozó E kategóriás szörnyetegen, ám õt látják utoljára kijönni Shizuka szobájából...

Jelen:
A történet ott folytatódik, ahol a 13. rész abbamaradt. Shizuka halálát köd borítja. Ahogy a Vének Tanácsa, úgy a Vámpírvadász szövetség is Kiryu Zero-t gyanusítja. Mint az várható volt, a Vének Tanácsa nem tétlenkedik, és ráküldi kivégzõosztagát Zero-ra, akit különös módon Kuran Kaname véd meg.
Az indok: Nem akarja, hogy az iskola békéjét az efféle ügyek és vér szennyezze.
Az eset után egyre inkább kikristályosodik, hogy Kaname gyökeresen megváltozott. Hogy mi okozza ezt? Shizuka vére.
Ugyanis ha egy tisztavérû másik tisztavérû vérét ontja, és iszik is belõle, örökké átkozottá válik. Kaname még nem képes befogadni az újonnan szerzett erõt, és látszólag nincs jól emiatt.
Ezidõ alatt Yukiban világossá válik, hogy Kanaméért bármit megtenne, akár még vámpírrá is válna, viszont nem nyugtatja a tudat, hogy ki is õ valójában.
Miért csak attól a naptól vannak emlékei, hogy Kanaméval elõször találkozott? Így nyomozásba kezd, mint ahogy Zero is, aki azt szeretné kideríteni, mi az az "Elátkozott ikrek", miért hívják õt és öccsét így.
A válaszok közel rejtõznek, mégis olyan távolinak tûnnek. Sajnos a titkok és a gondok ezzel nem érnek véget. Yukinak különös víziói támadnak egy nõrõl, aki felé hajol. A képek egyre rosszabbodnak, és ezzel Yuki fizikai állapota is romlik. Vajon mi lehet a gond? Miért pont most, mikor Kaname és õ...
Talán mégis vannak emlékei a találkozás elõttrõl, csak manipulálták az emlékezetét, vagy ezek valami baljós jelek?
Hõseinknek egy eddig számunkra nem várt új hatalmas ellenséggel kell szembenézniük, akihez Shikinek, az egyik estis diáknak sok köze lehet, de hogy ki ez és mit akar, nem árulom el.

Minden maradt a régiben, a rajzolás nem változott, és még mindig ugyanolyan gyönyörû. Továbbra is követjük a mangát, csak kicsit felgyorsítva.
Új OP és ED, ami nekem sokkal jobban tetszik, mint az elsõ sorozaté volt. Új rejtélyek, vagy régiek? Egyes mellékszereplõk mostmár fontosabb szerepet kapnak.
Nagyon ajánlom mindenkinek, aki szereti a nem szokványos vámpírtörténeteket.Beküldte: linzizsu Megtekintve: 5228 db Időpont:2008. 11. 24. Hozzászólások: 11 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás