AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 01. 27-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Zombie Loan
Címe: Zombie Loan
Angol címe: Zombie Loan
Korhatár:

16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: TV
Epizódok száma: 13
Megjelenés éve: 2007
Műfaj: Akció
Kaland
Vígjáték
Szupererõ
Stúdió: XEBEC
Képek: A google-n
Anime értékelése: 13 szavazat alapján: 9.15
Ismertető értékelése: 15 szavazat alapján: 9
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Van, aki úgy érzi megvannak számlálva a napjai, ám valaki látni is képest ezt. Történetünk fõszereplõje Michiru Kita egy átlagosnak tûnõ iskolás, visszahúzodó lány, aki "Shinigami" vagyis halálisten szemekkel rendelkezik, mellyel az emberek nyakán fekete vagy szürke gyûrût képes látni. Minél sötétebb a színe, annál jobban közeledik az illetõ a halálhoz, vagy már halott. De akkor miért van még az élõk közt? Ez egyszerû, mert zombi, de nem egy átlagos két lábon járó aszalódott fajta, hanem valamilyen különleges.
Michiru osztálytársainak, Chika Akatsuki-nak és Shito Tachibana-nak, szintén megjelenik egy-egy gyûrû a nyakukon, de mégis élnek még. Ez azért van, mert tragikus baleset érte õket, de halálukkor egy titkos szolgálattal kötöttek alkut, aminek neve Zombie Loan. Ahhoz, hogy õk ismét élõk legyenek, pénzre van szükségük, és ezért olyan zombikat kell megölniük, akik illegálisan tartózkodnak az élõk világában.
Michiru már az elején meglátja a gyûrût a saját nyakán, de akkor még fogalma sincs arról, hogy õ is hamarosan meghal. Amikor eljön az a pillanat, hogy búcsút mondjon az életének, Chika és Shito helyette írják alá a szerzõdést, így életben marad, de ezért segítenie kell a fiúknak, hogy adósságát rendezze. Michiru különleges képességének hála, a két fiú hamarabb megtudja találni az elkóborolt lényeket és elõbb visszatérhetnek.
Ezután lesz csak igazán érdekes a történet. Betekinthetünk egy kicsit a Zombie Loan irodájába, hogy mi is folyik ott valójában. Ezenkívül megismerhetjük egyes karakterek sötét múltjait és belsõ énjeiket.

Az opening talán kicsit vadnak tûnik, amolyan Metal hangulatú, ahogy az ending is, de aki szereti ezt a mûfajt, az biztos imádni fogja^^ Az én szemszögembõl nézve, illik is a történethez és a grafikájához.
Grafikai szempontból nem olyan rossz. A szereplõket úgy ábrázolják külsõleg, hogy meglehessen mondani ránézésre milyen belsõleg. Lehet a legtöbb anime-ban ugyanez a helyzet, de én akkor vak vagyok, mert csak most tûnt fel ebben.
Magára a háttére nem fektettek túl nagy hangsúlyt, inkább arra koncentráltak, hogy a történetet emeljék ki jobban. Az alattuk megszólaló zenék átlagosak, de ráhangolódnak az eseményekre, mint ahogy az összes többi tulajdonság.

Elsõ ránézésre az anime igen érdekesnek indul, fõleg ha már két ilyen helyes pasas jelenik meg Én úgy gondolom egy megnézést megér, de aki nagyon imádja az igazán beteg, vad animet annak jó szórakozást kívánokBeküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 3907 db Időpont:2008. 10. 16. Hozzászólások: 15 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás