AnimGO logo
  
  
Ma 2024. 04. 23-a van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Shijou Saikyou no Deshi Ken`ichi
Címe: Shijou Saikyou no Deshi Ken`ichi
Angol címe: History`s Strongest Disciple Kenichi
Hivatalos weboldal: http://www.tv-tokyo....
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: TV
Epizódok száma: 50
Megjelenés éve: 2006
Műfaj: Harcmûvészet
Vígjáték
Iskolai élet
Shounen
Akció
Stúdió: TMS Entertainment
TV Tokyo
TV Tokyo Music
Letöltések: Felirat
Képek: A google-n
Anime értékelése: 30 szavazat alapján: 9.27
Ismertető értékelése: 19 szavazat alapján: 8.37
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Kenichi egy tipikus csendes, kicsit ügyefogyott srác, amit persze erõsebb lelkületû iskolatársai ki is használnak. Õ a kihasználhatóság mintapéldánya, és persze ez az utcán is mutatkozik.
Egy nap iskolába menet egy csapat huligán köt bele egy járókelõbe, és õ éppen azon az úton megy olyankor.

Persze nem mer közbelépni, mert tudja nagyon jól, hogy akkor õt veszik elõ, és megpróbál észrevétlenül elsétálni az eset mellett. A huligánok azonnal kiszúrják és már kész is a baj. Ám ekkor, a semmibõl egy nagymellû szõke egyenruhás lány tûnik fel, és péppé veri a huligánokat. Kenichi azonnal ámul és bámul. A lány azonnal megtetszik neki, nem csak idomai miatt, hanem azért is, mert tud verekedni.

Kenichinek mindig is nagy álma, volt, amit idáig csak kergetett, hogy meg tudja védeni a gyengébbeket az efféle rossz emberektõl.
Miután beér az iskolába meglepetten tapasztalja, hogy reggeli megmentõje egy új diák ráadásul még az osztálytársa is. Itt a megfelelõ alkalom, hogy végre tegyen valamit erõnléte érdekében, így megkéri a lányt, hogy mutassa be mesterének.
A lány visszakozással ugyan, de belemegy a dologba, ám felkészíti Kenichi-t, hogy nem csak egy mesterrõl van szó abban a dojo-ban, ahol él, hanem hétrõl. Ám Kenichi még mindig rendíthetetlen. Elmegy a dojoba, ahol gondolatban tárt karokkal várják, ám mikor belép azon a hatalmas kapun, amit még kinyitni sem bír, árnyak suhannak el mellette, felvillanó félelmetes szempárokkal kerül szembe és hatalmas izmos gorillák veszik körül.
Mint egy igazi szörnybarlang!!
Most mitévõ legyen?! Nincs visszaút! Itt ér véget rövidke, boldogtalan élete!
Semmi pánik! A dojo mesterei csak üdvözlik õt, és egyetlen tanítványukként tanítani kezdik a fiút sajátságos módszereikkel. (Senkinek nem kívánom.)

A hét mester különbözõ harci technikákra oktatja a fiút, aki vevõ is a dologra mindaddig, míg elõ nem kerülnek az edzés részletei.
Kenichi egyre csak fejlõdik, és egy jóakarójának köszönhetõen az iskola judo klubjának ásza is kihívja õt, ugyanis mesterek elõtti idõszakban egyik álma az volt, hogy a judo klub tagja legyen, és ott tanulja meg a harcmûvészeti fogásokat.
Ez a bizonyos jóakaró, Niijima, egyik osztálytársa és egyben a suli legnagyobb adatbankja is. Megmondja még a melltartó méretedet is, szóval, ha lány vagy, óvakodj. Persze Kenichit folyamatosan csak piszkálja mindaddig, míg ki nem derül, hogy a fiú fizikailag igenis fejlõdött.
Hogy sikerül-e legyõznie a judos gorillát, nem árulom el, majd megnézitek.

A grafika aranyos, persze Miu keblei sokszor kapnak hangsúlyt. Ezért ajánlom férfi nézõink figyelmébe. A zenéje is klassz, és a történet egy kerek egészet alkot.Beküldte: linzizsu Megtekintve: 4483 db Időpont:2008. 09. 24. Hozzászólások: 19 db