AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 01. 27-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Megami Kouhosei Special Curriculum
Címe: Megami Kouhosei Special Curriculum
Angol címe: Candidate for Goddess OVA
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: OVA
Epizódok száma: 1
Megjelenés éve: 2002
Műfaj: Akció
Mecha
Sci-fi
Stúdió: Bandai Visual
Képek: A google-n
Anime értékelése: 5 szavazat alapján: 8.2
Ismertető értékelése: 6 szavazat alapján: 9.67
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Ez a 24 perces OVA a sorozat alternatív befejezése is lehet.
A kommentátor itt nem egy idegen nõi hang, hanem Ernest Cuore, aki a sorozat folyamán meghal egy Victim-támadás közepette miközben Galew-et védi. Helyét az Ingridben öccse Erst veszi át, aki ugyanolyan EX-el, vagyis gondolatolvasással és telepátiával rendelkezik, mint bátyja.
Ernest lelke, vagy lelkének egy darabja az Ingrid pilótafülkéjében reked, így onnan tovább láthatja az evilági történéseket.
Az OVA során sokszor visszatekintünk a sorozatban történtekre, például Zero elsõ Quarval-szimulációja, félelmének legyõzése, vagy mikor elõször alkalmazta az EX-ét a GOA-n. ám nem csak róla esik szó, hanem magáról a mesélõrõl is, akinek megtudhatjuk milyen élete volt pilótajelöltként. Betekintést nyerünk arról is, hogyan töltötték szabadidejüket már pilótaként, és pár fontos kérdésre kapunk választ a sorozat kapcsán. Megkapjuk a sejtetõ választ arra is, ki volt az a lány, akinek hangját Zero Eeva Leena pilótafülkéjében hallotta.
A rajzolás, és minden maradt ugyanaz, mivel ezt lehet a sorozat, és sajnos egyben utolsó részének is venni.
Én nagyon sajnálom, hogy nem folytatták, pedig maradt nagyon sok elvarratlan szál, mint pl, hogy mik azok a Victimek, miért ezt a nevet kapták, mi is pontosan az EX és miért más a Zero-é a többiekénél.

Szintén, mint a sorozat ismertetõjénél is azt tudom mondani, hogy aki szereti a D.N. Angel alkotójának rajzstílusát, az ezt is szeretni fogja.Beküldte: linzizsu Megtekintve: 1872 db Időpont:2008. 08. 20. Hozzászólások: 1 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás