AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 01. 27-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Mai Hime
Címe: Mai Hime
Angol címe: My Hime
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 26
Megjelenés éve: 2004-2005
Műfaj: Akció
Mágia
Szerelem
Szupererõ
Vígjáték
Stúdió: Bandai
Sunrise
Képek: A google-n
Anime értékelése: 9 szavazat alapján: 9.67
Ismertető értékelése: 7 szavazat alapján: 8.29
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

A történet kezdetén egy hajó fedélzetén vagyunk ahol Tokiha Mai és öccse Takumi utazik. Takumi szívbetegsége miatt állandóan utazniuk kell, mert az orvosok szerint az új környezet segít. Most a Fuka Gakue gimnázium az úti céljuk.

Mai és Takumi épp nézelõdik a fedélzeten mikor megpillantanak valamit a távolban, gyorsan kiderül, hogy egy ember lebeg a víz felszínén. Egy kis segítséggel gyorsan kimentik a vízbõl. Egy fiatal lány az illetõ. Újra kell éleszteni, ekkor egy Tate Yuichi nevû fiú is megjelenik, aki késõbb Mai és Takumi barátja lesz. Próbál õ is segíteni, de végül Mainak kell újraéleszteni a lányt, aki egy nagy kardot is tartott a kezében, ami mellesleg kétszer nagyobb nála. A lány újra lélegzik hála Mainak,de eszméletét nem nyeri vissza, ezért a gyengélkedõre viszik. Mai késõbb megakarja látogatni a lányt közben összefut Tateval. A lány már nincs az ágyában. Mai elkezdi keresni, de ekkor egy bukósisakos lány érkezik(Kuga Natsuki). Mai és Tate megijed, mivel a lány az ablakon keresztül érkezik és fegyver van nála. El akarnak menekülni, de Tatet leüti, és Mait elkapja, az ismeretlen lányról faggatja, majd mikor Mai nem tud semmit mondani róla tovább áll. Mai utána ered, de egy harc közepébe csöppen ahol Mikoto a nagy kardjával, Natsuki pedig egy megidézett robotkutyával harcol és szó szerint kettészakítják a hajót harc közben. Natsuki robotkutyája és Mikotot kardja egy child. A child egy olyan lény, akit a Hime-k idéznek meg, hogy segítsék õket a harcban. A következõ pillanatban már Mai élete is veszélybe kerül. Mikoto elájul Mai felé pedig egy lövedék repül. Mai kezét kitartva elhárítja a lövedéket, egy tûz pajzzsal, mivel neki is megvan a különleges képessége.

Mai nem az egyetlen akinek ereje van, rajta kívül még 12 különleges erejû lány van. Õk a Hime-k. Küldetésük van. El kell pusztítaniuk az orphanokat. Az orphanok sötét, démonszerû lények. Persze nem ilyen egyszerû a történet. Miközben küzdenek a orphanokkal a Föld felé egy pirosan fénylõ csillag közelít, ami ha végül célba ér szenvedést hoz a világra. A Hime-nek, ezért részt kell venniük a Hime fesztiválon, ahol a gyõztes akkora erõ birtokába jut, amivel képes elpusztítani a piros csillagot.

A csatajelenetek nagyon látványosak, ami a szépen kidolgozott childeknek is köszönhetõ. Ezenkívül a karakterek gondosan kidolgozottak és mindegyik egy egyéniség. A sorozat során a karakterek átértékelik a dolgokat és mindegyik karakter egy fejlõdésen megy keresztül.

Kapcsolódó animék: Mai Hime specials, Mai Otome, Mai Otome specials

Mindenkinek ajánlom.Az egyik kedvencemBeküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 3128 db Időpont:2008. 08. 18. Hozzászólások: 7 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás