AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 01. 27-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Karin
Címe: Karin
Angol címe: Karin
Magyar címe: -
Hivatalos weboldal: http://www.karindvd....
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: TV
Epizódok száma: 24
Megjelenés éve: 2004-2005
Műfaj: Vígjáték
Szerelem
Iskolai élet
Vámpírtörténet
Családi
Stúdió: J.C.STAFF
Képek: A google-n
Anime értékelése: 18 szavazat alapján: 8.78
Ismertető értékelése: 9 szavazat alapján: 7.67
Státusz: Ellenőrizve!


Az ismertető díjai

Új Ismertető verseny
2. forduló, 3. helyezett

Leírás

Milyen egy vámpír lány élete? Milyen, ha szerelmes lesz? Milyen, ha a családjában õ a fekete bárány? Az biztos, hogy nem egyszerû az élete.

Karin, a fiatal vámpírlány életének egy részét kísérhetjük végig a történetben. Nem volt könnyû az élete sose, hiszen kirí a családjából. Bátyja szoknyapecér, húga csendes és sejtelmes, anyukája a család vezetõje és nagy véri ínyenc (, mindig boros pohárból szürcsölgeti a nedût), még az apa a legemberibb, kissé bohókás jellem, talán õ áll legközelebb Karinhoz, stílusilag. És van még valaki, Boogie-kun, a baltás, saját személyiséggel rendelkezõ báb. Mindenki a családban, Karin is, valamilyen különleges jellemvonásra hangolódott. Vagyis nem isszák akárkinek a vérét. Ha figyelitek a karakterek személyiségét, akkor könnyen tudok párhuzamot vonni az általuk "kiszívott" tulajdonságokkal.
Szóval az ellentét adott, a lány családja komor hangulatú, õ meg egy kissé szétszórt és érzelmes, aki még, vámpír létére, vértermeléssel, pontosabban orrvérzéssel küszködik.
Karin reggel egyedül kel, mert hát csak õ bírja a napfényt, mindig tükörtojást eszik és lekváros pirítóst. De élete megváltozik, mikor megjelenik egy új fiú, Kenta, az osztályában. Megjötte felerõsíti a vérzését. És hogy miért vérzik inkább, ahelyett, hogy vért szívna tõle? Hát, talán mert szerelmes?!
Egy biztos, a vámpír-ember kapcsolat nem valami egyszerû. Fõleg akkor válik még kacifántosabbá a történet, amikor megjelenik egy újabb fiú az osztályban, aki rögtön lecsap Karinra. Nagyon szórakoztató, amolyan szépfiú, akiért az osztály összes nõi tagja odavan, csakhogy ott hibázik a dolog, hogy õ meg egy vámpírvadász.
Aztán, hogy még tovább bonyolódjanak a szállak, megjelenik a nagymama... Aki nagyon hasonlít Karinra (, szerintem nem), és nem valami jó kapcsolatban van a menyével.

Mókás egy anime, nagyon dallamos és gyorsan megszerethetõ openinggel.
Grafika élénk színû, a történet hangvételéhez illõ, de szerintem kicsit lehetne szebb is. Az utolsó rész színei nagyon egyediek, és látványosak.
Történetileg nem egy szokványos, komor vámpír sztori, de mégis van egy sajátos, kissé sötét humora.
Mindenkinek ajánlanám, aki szeret sokat nevetni, és ez mellett szereti a szerelmi szálakat, amiket nem igazán a drámai hangvétel jellemez. Tipikus "kedves" anime, amit nehéz abbahagyni.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 5172 db Időpont:2008. 08. 02. Hozzászólások: 5 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás