AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 11. 29-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Venus Versus Virus
Címe: Venus Versus Virus
Angol címe: Venus Versus Virus
Hivatalos weboldal: http://www.tbs.co.jp...
Korhatár:

16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: TV
Epizódok száma: 12
Megjelenés éve: 2007
Műfaj: Horror
Démonos
Szupererõ
Dráma
Misztikum
Stúdió: Studio Hibari
Képek: A google-n
Anime értékelése: 4 szavazat alapján: 9
Ismertető értékelése: 8 szavazat alapján: 9.13
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Az anime két fiatal lány, Lucia és Sumire küzdelmes és nem mindennapi életébe nyújt belátást.

Mindketten azt a küldetést kapják, hogy különleges képességükkel megvédjék az emberiséget a Föld egész területén megbúvó gonosz lélekrablóktól, a vírusoktól.

Ám a vírusok csak azokra a lelkekre pályáznak, melyeknek tulajdonosa képes észlelni a jelenlétüket.

Bár Lucia és Sumire nagyon eltérõ személyiségû karakterek, mégis a közös cél összekovácsolja õket az idõ folyamán.

Lucia nappal egy ruhaüzlet tulajdonosa, éjszaka pedig vírusvadász. Ha valaki a külseje és a viselkedése alapján ítélné meg, talán kegyetlennek és érzéketlennek tartaná, ám késöbb fény derül a valódi énjére, amely sokban különbözik a látszattól.

Sumire ezzel ellentétben örökké a szívével lát, s próbál a bajbajutottak oltalmazója lenni. A vírusvadászat mellett iskolai kötelezettségeinek is megpróbál eleget tenni. Legtöbb barátját kettõs élete miatt lassan elveszíti.

Késöbb megismerkedhetünk még néhány kulcsfontosságú szereplõvel, akik természetesen azért íródtak a történetbe, hogy kerek egész képet adjanak az animérõl mindenkinek.

Bõvebben a történetrõl:
Sumire számára minden egy teljesen átlagos éjszaka indul, mikor sétálgatva észrevesz egy csillogó brosst a földön. Mikor megérinti valami furcsa érzés keríti hatalmába, s õ is látni kezdi a vírusokat. Aznap éjjel találkozik a bross tulajdonosával, aki nem más, mint Lucia, s innen kezdõdnek közös kalandjaik. Lucia ugyanis felfedezi Sumire titkos, emberfeletti képességét, és szeretné, ha Sumire is a Venus Vanguard-ot, a vírusírtók szövetéségt szolgálná. És hogy hogyan alakul Sumire sorsa? Válaszul nézd meg az animét. Nem kell mást tenned, csak dõlj hátra és csöppenj bele egy érdekes és izgalmas világba, ahol fõhõseink megpróbálják elpusztítani a világ békéjét fenyegetõ lelketlen lényeket.

Nekem személy szerint nagyon tetszett ez az anime. Jellemzik a látványos küzdelmek, és az örökké érezhetõ feszült pillanatok. Akik szeretik az akciódús, pörgõs animéket valószínûleg szívesebben ülnek majd le megnézni, mint akik a felhõtlen romantikát és a kedves történeteket részesítik elõnyben.
Nem fröcsög a vér mindenhol (bár a történet maga horror mûfajba sorolandó) és nincsenek felesleges és unalmas jelenetek, mivel egy 12 részes animében elég nehezen lehetett volna minden szereplõt alaposan és tökéletesen kivesézni.

Az anime alapjául Atsushi Suzumi 2005-ben kiadott mangája szolgál. Mi sem bizonyítja a manga sikerét jobban, mint az, hogy 2007-ben napvilágot látott az anime is.

Az opening tökéletesen jellemzi magát a történetet is: pörgõs, dallamos, kissé talán szokatlan elsõ hallásra.
Az ending ezzel ellentétben lágy, fülbemászó és egy idõ után az ember kedvencévé növi ki magát.

Jó szórakozást hozzá.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 3174 db Időpont:2008. 07. 19. Hozzászólások: 15 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás