AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 01. 27-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Meitantei Conan
Címe: Meitantei Conan
Angol címe: Detective Conan
Hivatalos weboldal: http://www.ytv.co.jp...
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: TV
Epizódok száma: 570
Megjelenés éve: 1996
Műfaj: Krimi
Shounen
Vígjáték
Stúdió: Aoyama Goushou
Tokyo Movie
Yomiuri TV
Nippon Television Network
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 24 szavazat alapján: 8.71
Ismertető értékelése: 11 szavazat alapján: 9.82
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Shinichi Kudou egy nagyon ismert iskolás detektív, aki rendszeresen segít a rendõrségnek a bûnügyek megoldásában. Szeret focizni, és van egy -mondhatni- barátnõje, Ran Muri, akinek édesapja privátdetektív a legrosszabb fajtából.
Kogoro Murinak ugyanis szinte semmi szimata nincs a bûnügyek megoldásához.
A lánya, Ran ezzel szemben házias, kedves, és kitûnõen karatézik. Tudását versenyeken is kamatoztatja.
Itt csatlakozunk be a történetbe. Ran, egy versenyen elért gyõzelem után vidámparkba megy Shinichivel. Hogy ne maradjunk akció nélkül, természetesen gyilkosság történik a hullámvasúton. Shinichi azonnal bele is veti magát az ügybe. Sikerül kihallgatnia egy beszélgetést, melyet fekete öltönyös férfiak folytatnak illegális ügyletekrõl, ám Shinichi nem elég óvatos, és nem veszi észre, hogy rajtakapták.
Egy másik fekete öltönyös férfi leüti õt, és egy kapszulát ad be neki.
A kapszula tartalma egy halálos méreg, ám Shinichire másképp hat. Pár órával az eset után rátalálnak, ám már nem régi 16 éves testében, hanem egy kisfiúéban.
A méreg hatására Shinichi teste összemegy, így most egy kb 8 éves fiúnak néz ki. Szerencsére tudata megmarad 16 éves szinten, így könnyebb felmérnie a dolgokat.
Megintul a keresés Shinichi után. Ran és a többiek aggódnak, ám szerencsére a szomszédjában élõ Professzor Agasa segítségére siet. Támogatja õt találmányaival, és megõrzi titkát.
Shinichi új személyazonosságot kap (Conan Edogawa), általános iskolába jár, és Ran segítségével (aki mit sem sejt az egészrõl) befogattatja édesapjával, Kogoro Murival.
Conan új iskolás barátokra tesz szert, ám nem tud belenyugodni abba, hogy nem nyerheti vissza valódi alakját, ezért Muri segítségével egyre több esetet old meg.
Hogy miféle segítség ez? Kogoro természetesen semmirõl nem tud, ám Conan egy olyan órát kap a Perofesszortól, amibõl kábító tölteteket tud kilõni. Így Kogoro elkábul, majd a hangutánzó csokornyakkendõjével felveszi Kogoro hangját, és helyette oldja meg az ügyeket inkognitóban.

Sok-sok rész alatt rengeteg érdekes üggyel ismerkedhetünk meg, és ott vannak Conan kis barátai is, akikkel megalapítja a Detective Boys nevû csapatot.
Hogy kik õk, azt nem árulom el.
Vajon sikerül-e Shinichinek bármit is kiderítenie a fekete öltönyös férfiakról annak érdekében, hogy visszaszerezze eredeti alakját, és felszámoltassa azt a terrorbandát?
Meddig tudja titokban tartani valódi személyiségét?

Nekem nagyon megnyerte a tetszésem. A rajzolása kissé egyedi, de meg lehet szeretni. A zenével kapcsolatban csak a németrõl tudok nyilatkozni, ami nekem szintén tetszett. Jópár Movie és Special tartozik a sorozathoz, ami jelenleg is fut. Bár én rengeteg részt németül láttam, ennek ellenére ajánlom mindenkinek, aki kicsit is kedveli a krimit, és az érdekes ügyeket.Beküldte: linzizsu Megtekintve: 3860 db Időpont:2008. 06. 30. Hozzászólások: 7 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás