AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 01. 27-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Kyuuketsuki Hantaa D
Címe: Kyuuketsuki Hantaa D
Angol címe: Vampire Hunter D
Magyar címe: D a vámpírvadász
Korhatár:

16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: Movie
Epizódok száma: 1
Megjelenés éve: 1985
Műfaj: Vámpírtörténet
Sci-fi
Akció
Démonos
Dráma
Stúdió: Kikuchi Hideyuki
AIC
MOVIC
CBS
Asahi Production
Képek: A google-n
Anime értékelése: 5 szavazat alapján: 9
Ismertető értékelése: 9 szavazat alapján: 7.89
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Egyaránt megtalálhatók a gótika és a sci-fi elemei is.

    Sötét világban élünk, ahol a káosz uralkodik. A vámpírok uralják az éjszakákat de lassan a nappalokat is. A vámpír arisztokrácia azaz a vámpír lordok kedvük szerint játszanak az emberekkel. Rettegésben tartanak mindenkit az leigázott alantas lények segítségével. Farkasemberek, tûzgyújtók, boszorkák egyaránt áhítattal szolgálják urukat. Azonban most fókuszáljunk ennek a hanyatló világnak egy apró pontjára.
    Sötét köpenyes, kalapos férfi léptet lovával az úton. Vihar közeledik. Az ifjú nem más, mint D a híres vámpírvadász. Senki sem ismeri a múltját. Üveges tekintettel az örök magány társaságában járja a világot. Egyetlen élõ társa egy démonpusztító parazita aki a karjában él. Vadászunk emellett eléggé szótlan.
    Egy falucska kapujában jár amikor egy lány áll elé harciasan, hogy hagyja el a falut. D azonban félkézzel legyõzi, ekkor a kis hölgynek az az ötlete támad, hogy felbérli az erõs harcost. A történet itt kezdõdik. Dorisa Lang egyébként egy démonvadász dinasztia sarja. D elvállalja a munkát a pedig vázolja neki a helyzetet amiben van. Fizetni nem tud, ezért elszállásolja és eteti a vándort. Az állapot elég bonyolult és erõs ellenfelekkel kell megküzdeni. A lánynak ráadásul van egy öccse akit nem hagyhat egyedül. Kiderül, hogy a város közelében élõ Lord el akarja rabolni a lányt és feleségül akarja venni, ez nem csak az embereknek, hanem néhány démonnak sem tetszik. D feladata természetesen megvédeni Dorist. Közben kiderülnek dolgok D múltjáról.

Fordulatokban gazdag vámpíros Movie, a grafika elég régi de azért szép.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 2241 db Időpont:2008. 06. 06. Hozzászólások: 5 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás