AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 02. 04-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Oh! Super Milk-Chan
Címe: Oh! Super Milk-Chan
Angol címe: The Super Milk-chan Show
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 12
Megjelenés éve: 2000
Műfaj: Vígjáték
Õrültség
Paródia
Stúdió: Studio Pierrot
Rondo Robe
Pioneer LDC
WOWOW
Képek: A google-n
Anime értékelése: 3 szavazat alapján: 6.33
Ismertető értékelése: 8 szavazat alapján: 8
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Ez az anime a Super Milk-Chan folytatása, ami csupán 15 x 8 perces epizódokból áll. Az Oh! Szuper Milk-Chan már ennél hosszabb lett, 12 részes és részenként 24 perces. A történet és a karakterek még mindig ugyanazok, mint az eredeti sorozatban, de már új digitális animáció elemeket tartalmaz. Az anime ismét görbe tükröt állít a világ és más animék elé. Az újabb évad cinikusabb és viccesebb lett a Super Milk-Channál. Az openingben már elkezdõdik az animék parodizálása:

Heidi, Girl of the Alps
Candy Candy
Dog of Flanders
Ace wo Nerae
Devil Man
Ashita no Jo

Történet: Milk-Chan két segédjével él együtt egy házban. Az egyik segédje Tetsuko, aki egy paranoiás robot, és úgy néz ki, mint egy vízzel teli palack. A másik Hanage, egy bajszos kis zöld hernyócska. Szegény lány teljesen kifogyott a pénzbõl és csak úgy tudja magát fenntartani, ha különbözõ rejtélyes ügyeket vállal el. És a kertjében lévõ hernyó családot terrorizálja.
A fõnökétõl kapja a megbízásokat, azaz Mr Presidenttõl, de a neve amúgy Roger. Az elsõ feladata a sok közül:

Valaki hamis pénz nyomtat és terjeszti a városban, és ezt az illetõt kell elkapnia Milk-Channak. Nem igazán boldogul az üggyel, így a fõnöke elküldi Dr. Eyepatchhoz a King Idea Laboratóriumába, akitõl kap még egy segítõt, egy robot kutyát, akinek a neve hihetetlen módon Robo-Dog. Tetsuko kitalálja, hogy áruljanak goffrit, így talán tõrbe tudják csalni a pénzhamisítót. A goffri sütõ bódé meg is nyílt, amibõl egy igen csúnya dalocska hallatszik, a goffri receptje és Tetsuko énekli. Az üzlet közepesen megyeget, és mivel a pénzhamisító is csak ember, és õ is megéhezik egyszer, így betér a goffris bódéba. Mikor fizetni akar, Robo-Dog ellenõrzi a pénzt. Ki is mutatja, hogy hamis, és így el is kapták a bûnözõt. És atörténet végén újra hallhatjuk a goffri dalt is.

Vélemény: Minden egyes percben egy újabb anime-t parodizál ami leginkább görbe tükröt állít az adott anime elé.
Nem igazán nyerte el ez az anime a tetszésemet. Lehet, hogy a furcsa grafika miatt vagy a szokatlanul furcsa szinkron miatt. Úgy egészében egy õrültség és jókat lehet röhögni, de nagyon gyerekes a története. Azért aki teheti, nézzen bele!!!Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 2037 db Időpont:2008. 05. 27. Hozzászólások: 5 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás