AnimGO logo
  
  
Ma 2024. 06. 21-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Gakuen no Shuryousha
Címe: Gakuen no Shuryousha
Angol címe: Wicked Lessons
Hivatalos weboldal: http://www.vanilla-j...
Korhatár:

18 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: OVA
Epizódok száma: 2
Megjelenés éve: 2003
Műfaj: Dráma
Hentai
Iskolai élet
Stúdió: Digital Works
Y.O.U.C
Képek: A google-n
Anime értékelése: 2 szavazat alapján: 9.5
Ismertető értékelése: 7 szavazat alapján: 8.71
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

A bosszú soha nem tûnt annyira jónak!

A felnõtt anime-k körében a Vanilla Series név önmagában érdemessé teszi a megnézésre. A bosszú, család és felsõoktatás szövevényes története tárul elénk.

Miután Noelle szülei hirtelen meghalnak egy balesetben, mostohafivére, Shuichi visszatér hogy gondoskodjon róla, de nem úgy ahogy azt õ gondolná. Noelle-t sokk-ként éri, amikor szülei temetésének éjszakáján mostohafivére, akirõl szeretõ emlékei voltak, kegyetlenül megerõszakolja õt. Shuichi kényszeríti Noelle-t, hogy átiratkozzon a tekintélyes Takamine College-be, mert õ ott tanít, így a közelében lehet egész nap.

Shuichi azonban nem elégszik meg az "húgocskájával". A kendó klub ikrei igencsak kedvelik a félénk Harukót, nem is egyszer kötözik meg Az egyik ilyen alkalommal Shuichi talál rá és ajánlja fel segítségét. Nos a fiatal tanárnõ nem éppen ily módon várt "segítõ kezekre", de már késõ és az éjszaka hosszú lesz számára. Amikor a professzor egy újabb áldozatot szemel ki, igencsak meglepõdik a szexuálisan tehetséges Shirone-n, mikor az igen könnyen felajánlja magát neki. Határozottan az egyik legérdekfeszítõbb jelenet.

A korábban említett kendó-s lányok Noelle-t is kiszemelik, majd a szertárban játszadoznak vele. Persze megjelenik a mostohafivére, de nem épp a megmentésére érkezett, inkább a 3 lány büntetését osztja ki, nem is gyengén.

Ne feledkezzünk meg a fõ dologról, hisz a bosszú is fontos része a történetnek. Az utolsó jelentekben fény derül egy szörnyû titokra, mely még régebben történt. Shuichi Elena-t használja fel a megtorláshoz, apja szeme láttára, aki jó szokás szerint egy székhez van kötözve.

A Wicked Lesson egy átlagosnak mondható darab, ami nem megy a szélsõségekig, a rabszolgaság szerepet játszik, de nem a fétis-szerû jelentésével, inkább lelki.

A vége kissé meglepõ, de csavarként visszahat a bosszú okára.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 6196 db Időpont:2008. 05. 13. Hozzászólások: 6 db