AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 01. 27-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Maids in Dream
Címe: Maids in Dream
Angol címe: Maids in Dream
Hivatalos weboldal: http://www.l-heart.n...
Korhatár:

18 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: OVA
Epizódok száma: 2
Megjelenés éve: 2003
Műfaj: Hentai
Misztikum
Yuri
Stúdió: Lemon Heart
Képek: A google-n
Anime értékelése: 3 szavazat alapján: 8.67
Ismertető értékelése: 6 szavazat alapján: 7.5
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Egy fiú felébred, fiatal szobalányok (Suzuran, Karin, Tsubaki, Nadeshiko, Ichigo, Sakura) veszik õt körül, de nem emlékszik semmire, amnéziában szenved. Nem érti hogy került oda és hogy miért szólítják Mester-nek a lányok. Végül kiderül a dolog, egy különös helyre került, amolyan párhuzamos világba. Senki se tudja hol van pontosan, csupán annyit, hogy okkal került oda, és ha el akar menni, fényt kell derítenie személyazonosságára. Az egyik szolgáló, Nadeshiko szerint Akio a fiú neve, mert a kristálygömb ezt mondta. Akio napjai szépen telnek, hiszen hat aranyos szobalány lesi minden kívánságát.

Egyik nap Nadeshiko épp teát és süteményt szolgál fel Akio-nak, amikor megbotlik, Tsubaki a segítségére siet és kardjával félbevágja a csészét és a süteményt, ami azonban mesterük fején landol. Akio természetesen nem tulajdonít nagy jelentõséget és megbocsájt kissé ügyetlen cselédeinek. Este azonban valami furcsa történik, Akio személyisége teljesen megváltozik, magához hívja a két lányt és azt mondja, hogy a délután történt dolog miatt büntetést érdemelnek. Mivel a kategória hentai, ezért egyértelmû, hogy a büntetés szexuális lesz. Meglepõen mindkét cselédlány azonnal engedelmeskedik Akionak miközben megengedik neki, hogy megérintse õket, a dolog szép lassan csoportszexbe csap át. Miután eléri a szexuális tetõpontot, Akio felébred. Úgy véli ez csak egy álom volt, vagy talán mégsem?

Másnap reggel a cselédlányok szokásosan viselkednek, Akio úgy érzi, hogy ez végül mégis csak álom volt. Azonban úgy érzi, nem kellene sokáig maradnia, mihamarabb rá kell jönnie, mi történt vele. Az emlékek szép lassan kezdenek bevillan egy lányról.

Eljön egy újabb reggel, Karin megy felébreszteni mesterét, aki azonban ellenáll, végül lerántja róla a takarót és igen felizgult állapotban találja õt. A reggelinél a többi lány érzi, hogy valami furcsa történ, de nem beszélnek róla sokat. Akio ismét megváltozik, Karin-t magához hívja, mert hát büntetést érdelem azért, mert kínos helyzetbe hozta, mint az elõzõ büntetés ez is szex lesz. Akio ismét felkel és nem tudja hogy ez ismét csak egy álom volt-e, de valahogy az álom furcsamód igazinak látszik. Kimerült, mintha tényleg megtette volna azt, amirõl álmodott.

Másnap reggel Karin ismét megjelenik, hogy felébressze mesterét. Most nem erõszakoskodik úgy, mint elõzõ nap, mert nem akarja Akiót megzavarni. Miközben azt gondolja, hogy Akio még mindig alszik, hangosan beszél arról, hogy mi történt az elõzõ nap. Akio meg van döbbenve. Az, amit álomnak hitt ténylegesen megtörtént. Mester-ként szexre kényszerítette szobalányit.

Sakura a fürdõben van, mikor Akio belép, egy kisebb baleset is történik ennek hatására, de ismét elintézik a dolgot, igen, úgy ahogy gondoljátok.

A történet végén Suzuran is sorra kerül, de õ teljesen más okból, a valódi Akio kéri rá aminek Suzuran kifejezetten örül.

Mint látjátok, ez egy történetesebb hentai. Nem azt mondom, hogy nagy gondolatok kavarognak a történetben, mert nem ezt várjuk tõle, de mindenképpen érdemes megnézni.

Ami igazán érdekes volt, hogy a hatodik lány, Ichigo nem került sorra. Mondjuk õ volt a legfiatalabb, de eddig ez egy hentaiban se volt akadály. Innen látszik, hogy ez egy szolidabb alkotás.

A grafika szép, a lányok aranyosak, a jelenetek is a jóízlés határain belül mozognak.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 5268 db Időpont:2008. 05. 13. Hozzászólások: 1 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás