AnimGO logo
  
  
Ma 2024. 04. 23-a van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Soukou no Strain
Címe: Soukou no Strain
Angol címe: Soukou no Strain
Hivatalos weboldal: http://s-strain.jp
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 12
Megjelenés éve: 2006
Műfaj: Akció
Mecha
Pszichológiai
Sci-fi
Stúdió: WOWOW
Happinet
Studio Fantasia
Letöltések: Felirat
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 4 szavazat alapján: 9.25
Ismertető értékelése: 6 szavazat alapján: 9.67
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

A távoli jövõben vagyunk, amikor is az Union (Szövetség) és a Deague háborúban állnak egymással.
Itt kapcsolódunk be a történetbe, ahol Ralph Werec éppen hugától, Sara-tól búcsúzik, mivel bátyját 130 fényévnyi távolságra helyezte az Union egy csapat kapitányaként.
Sara, bátyja nyomdokaiba lépve, egy elit katonai iskolában tanul. Õ az egyik legjobb gyakornok Strain (Olyan mechak, amiknek irányításához Mimic szükséges.) pilóta, így eddig méltó a bátyja címéhez.
Egyik este Sara a tetõn táncol egyik barátjával, mikor egy hatalmas sereg ellenfél támadja meg a várost, és az iskolát.
Sara és barátai egybõl ellentámadásba lendülnek, ám egy hirtelen pillanatban egy Strain jelenik meg, ami elméletileg szövetséges, gyakorlatilag azonban Sara-n kívül az összes Strain-t elpusztítja.
Sara bosszúból utána ered, és kiderül, hogy a szövetségesnek hitt Strain pilótája nem más, mint Ralph, Sara rég nem látott bátyja.
Sara kérdõre akarja vonni bátyját, aki kishíján megöli Sarat, viszont ami még nagyon súlyos, hogy az incidens közben Sara elveszíti saját Mimic-jét, ami pótolhatatlan.
Mivel Sara Mimic nélkül nem lehet Strain-pilóta, és a bátyja hírnevén is folt esett, elhatározza, hogy megkeresi õt, és ha kell megküzd vele, csakhogy megtudja, miért is pártolt át az ellenséghez.
Ahhoz, hogy ezt elérje, folytatnia kell tanulmányait, ezért egy másik iskolába iratkozik álnéven, és próbál feljebb jutni a ranglétrán, már amennyire ezt egy Mimic nélküli elit megteheti.
Az új iskolában, melynek neve "Virgin Collective War School" Sara-ról senki nem tud semmit, én zárkózott természete miatt inkább alátesznek, mint hogy próbálnának vele együttmûködni.
Hogy Sara-nak sikerül-e elérnie célját, és választ találni kérdéseire, azt nem árulom el.

Mimic: A még meg nem született, az anyaméhben fejlõdõ babából eltávolítanak egy agysejtet, amibõl a Mercurion Fõegységének Szolgálati Eszköze lesz, ami egy csatlakozóegység Reisner és Strain között.

Reisner: A Strain pilótája.

Strain: Stragégiai Páncélozott Gyalogság. A szövetség fõ mecha támadó alakulata.

Az anime rajzolása engem kicsit talán a Rozen Maiden-ére emlékeztet. Nagyon látványos, és egész óvatosan bánnak a mecha harcoknál a 3D-s jelenetekkel. Szépen el lett simítva, hogy ne tûnjön olyan mûnek.
A zene részemrõl rendben van, bár nem lopta be magát a szívembe.
Az animét ajánlom mindenkinek, aki szereti, hogy nem kap rögtön minden felmerülõ kérdésére választ.

Nem csak a tömény harc jellemzi, hanem képet kapunk a szereplõkrõl is.Beküldte: linzizsu Megtekintve: 3441 db Időpont:2008. 05. 04. Hozzászólások: 5 db