AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 09. 29-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Gravitation
Címe: Gravitation
Angol címe: Gravitation
Hivatalos weboldal: http://www.sonymusic...
Korhatár:

16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: TV
Epizódok száma: 13
Megjelenés éve: 2001 - 2002
Műfaj: Vígjáték
Dráma
Shounen
Stúdió: Studio DEEN
Letöltések: Felirat
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 91 szavazat alapján: 9.35
Ismertető értékelése: 45 szavazat alapján: 8.38
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Ez a történet egy együttes kialakulásáról, és a sztárságig vezetõ lépcsõfokokról szól. Az út nem könnyû, de nem is lehetetlen! Jól gondolja meg mindenki, mielõtt sztár lesz, hogy mire is vállalkozik, mert tejles mebert kíván!

Shuichi legjobb barátjával, Hiro-val együtt megalapította a Bad Luck nevû zenekart. Az elsõ fellépésük feltétele az lenne, hogy Shuichi egy új dallal álljon elõ, viszont annyi a bökkenõ, hogy nem kap ihletet. Egyik este a parkban sétálva a szél kifújja a kezébõl a félig kész dalszöveget, amit egy fiatal srác kap el. Elolvassa és egyenesen Shuichi szemébe megmondja, hogy semmi tehetsége sincs.

Innentõl Shuichi kétségbe esve keresi a srácot, akirõl végül kiderül, hogy híres szerelmi regényíró, Yuki Eiri.
Shuichi idõ közben rájön, hogy neki nagyon is tetszik Yuki, és egy nagyon érdekes románc fog kialakulni kettejük között.
Idõ közben visszatér Amikerából Shuichi bálványa, a Nittle Grasper egykori frontembere, Sakuma Ryuichi, aki segít neki elindulni a lépcsõn, majd aztán hirtelen ellenségekké válnak, mivel újra megalakul a Grasper.

Persze sok más szereplõvel is megismerkedhetünk, például Yuki menyasszonyával, aki szinté eléggé felkavarja az eseményeket, a Grasper egykori tagjaival, viszont sajnos Shuichi családjáról semmit nem tudunk meg, amit egy kicsit hiányolok, bár ezt a szálat elnyomja a sok esemény, ami álmaik megvalósításával együtt jár.

Ezt a harcot, mellette Shuichi kapcsolatának tartósságát és a sztársággal járó mindenféle elõnyt és hátrányt is megtudhatunk, csak végig kell néznünk azt a 12-t részt, ami igazán nem sok és nagyon meg is éri.

A zene nagyon bejön, mert illik az egész történethez, fõleg, hogy egy zenekarról van szó, illik is, hogy változatos legyen. Ryu nagyon helyes, bár elég hóbortos, fõleg mikor hangfalnak ölzötik, hogy kihallgassa Yuki és a producer beszélgetését, szóval elég õrölt, és folyton egy rózsaszín nyulat hurcolászik magával.
Viszont Shuichit sem kell félteni. Önmagában szerintem írtó poénos, de vannak persze melankólikus részek is. Nekem az egyik kedvencem!

A TV sorozathoz egy kétrészes OVA társul.

Jó szórakozást hozzá!Beküldte: linzizsu Megtekintve: 8035 db Időpont:2007. 03. 28. Hozzászólások: 22 db

Fordítják

AnimGO
AnimGOValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás