AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 01. 27-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Kökyöshihen Eureka Sebun
Címe: Kökyöshihen Eureka Sebun
Angol címe: Psalms of Planets Eureka seveN
Hivatalos weboldal: http://www.eureka-pr...
Korhatár:

16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: TV
Epizódok száma: 50
Megjelenés éve: 2005-2006
Műfaj: Mecha
Kaland
Szerelem
Stúdió: BONES
Képek: A google-n
Anime értékelése: 9 szavazat alapján: 8.89
Ismertető értékelése: 7 szavazat alapján: 8.29
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy Renton Thorston nevû 14 éves fiú, aki egy Bellforest nevû unalmas városban tengette a napjait, és szerinte minden ami csak lehetett a lehetõ legrosszabb volt.Az egyetlen szórakozása a Ref-elés volt a Traparokon(léghullámok). (Ez a szörfözéshez hasonló, csak mindezt képzeljétek el a levegõben.)

Természetesen példakép nélkül nem is létezhetne egy ilyen idõs srác, Renton példaképe pedig nem volt más, mint a Gekkou-state hírhedt vezetõje, Holland,aki mellesleg profi LFO-pilóta és Ref-es.A Gekkou-statebe való bekerülés Renton álmává vált, ami mint kiderült nem is olyan megvalósíthatatlan.

Egyik nap egy LFO(Light Finding Operation-a sorozat mechainak a neve) landolt a házukon, méghozzá nem is akármilyen, hanem egy Nirvash typeZERO, vagyis a legelõször talált LFO. Ráadásul a pilótája, Eureka, Renton ideálja volt.
Innentõl pörögni kezdtek a dolgok, mivel idõközben megjelent a hadsereg és Eureka felszállt harcolni, viszont az Amita-drive(aminek segítségével a Nirvash és a pilóta közötti szinkron maximalizálható),Rentonéknál maradt, így a fiúra hárult a feladat,hogy elvigye azt a Nirvashoz.
Eközben a Gekkou-state többi tagja is megérkezett Eureka segítségére, szemtanúivá válva Renton nem éppen hétköznapi beavatkozásának.

Innentõl már nem volt megállás, a fiú hamarosan a Gekkou-stathez került, lassan azonban rá kellett jönnie, hogy nem minden fenékig tejfel, a példakép pedig nem is olyan a valóságban, mint ahogy azt a Ray=out(a Gekkou-state magazinja) mutatta. Azt azonban még nem sejtette, hogy minek lesz a jövõben szemtanúja és résztvevõje...

..és hogy hogyan is van tovább a mese azt megláthatjátok ha megnézitek, itt van még egy-két dolog mielõtt belefognátok:

A sorozatban drámai hangulatú részektõl kezdve a viccesig minden megtalálható az epizódok skáláján. A grafika,zene(pl:Flow, Nirgilis) és a történet is elsõosztályú, szvsz a legprofibb animék szintjére emelve a sorozatot(bár ezt mindenkinek az egyéni ízlésére bízom).

Elõször talán egy kicsit tipikus világmegváltós-naiv álmodozó fõszereplõs történetnek tûnhet, mégis le tudja kötni az embert, úgyhogy mindneki elõ a csokoládéhegyekkel és máris kezdõdhet a mozi.

(A 16-os karikát azért raktam ki, mert egy-két jelenet kicsit véres, de azért nem kell megijedni)Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 2588 db Időpont:2008. 05. 02. Hozzászólások: 4 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás