AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 01. 27-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Kanokon
Címe: Kanokon
Angol címe: Kanokon
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 12
Megjelenés éve: 2008
Műfaj: Vígjáték
Ecchi
Iskolai élet
Stúdió: XEBEC
Letöltések: Felirat
Képek: A google-n
Anime értékelése: 4 szavazat alapján: 9.75
Ismertető értékelése: 6 szavazat alapján: 8.83
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

A Kanokon manga a Monthly Comic Alive címû manga magazinban jelent meg 2006. június 27-én. A manga történetét Katsumi Nishino írta, de Rin Yamaki rajzolta meg a karaktereket. Eddig négy kötet jelent meg, amit a Media Factory adott ki. Az anime-t a Xebec animációs stúdió alkotta meg. Japánban 2008. április 5-én adták le az AT-X mûsorán.

Történet: Kanokon története Kouta Oyamada nevezetû fiú körül forog. Mi is történik, ha egy fiatal elsõ éves középiskolai diákba beleszeret elõször egy nagy mellekkel megáldott róka szellem, majd késõbb egy erõszakos, magamutogató farkas szellem??

Hát lássuk: Kouta egy kis faluból került a nagyvárosba sok barátot szerzett és nagyon szereti az iskoláját. De mikor megérkezett bele szeretett egy Chizuru Minamoto nevû lány. Chizuru nagyon szereti kimutatni az érzéseit, fõleg Kouta-kun iránt.^^ Ezt a kapcsolatot nem jó szemmel nézi Kouta-kun osztálytársa Akane Asahina. Ki mindig kioktatja õket, hogy ne az utcán csinálják, amit csinálnak és még kicsik ehhez a dologhoz A fiút meg csak Nagy Perverz Királynak hívja. Asahinanak is akad viszont egy hódolója, akit Tayura Minamoto hívnak.
Az iskolában mindig ugyan az történik Chizuru megpróbálja Kouta-kunt behálózni. Az egyik szünetbe még szerelmes levelet is kap a fiú, amibe megkéri Chizuru, hogy a tanítás után menjen a zene szobába, mert mondani akar valamit.
Eljött a nap vége a suli teljesen kiürült és Kouta-kun a zene szobába tart, de mi várhatja õt ott???

Ahogy belépett a szobába hirtelen elcsattan az elsõ csók. Mikor Kouta-kun feleszmél a történtekbõl szembesülnie kell az igazsággal, hogy Chizurunak farka van, aztán feltûnik két hegyes fül is.
Micsoda??? Ez meg milyen lény???
Chizuru ekkor bevallja a szerelmének, hogy õ egy szellem róka és bármikor képes testet váltani. Kouta-kunnak így jobban megtetszik a lány és ezt be is vallja neki aki azonnal, le is támadja, hogy szeretkezzenek egymással. Ekkor belép a terembe Tayura, aki ellenzi a róka lány és a fiú közti szerelmet. Így nincs más választása Chizuru, hogy még egyszer megcsókolja a fiút és egyesül vele. Ez azt jelenti, hogy egy a testük és egy a lelkük.
De ahhoz, hogy egyesülni tudjanak az embernek el kell fogadnia a rókát és szeretnie kell. Ha az ember kizárja a szívébõl a rókát, akkor soha nem tudnak már egyesülni.
Ennek hatására a rókának is megnõ a varázsereje.

Egy újabb fárasztó nap után Kouta-kun éppen hazafelé tart mikor a hentesnél összetalálkozik egy lánnyal, aki egy tucat oldalast falt fel. A hentes nagyon ideges és a sráccal akarja a számlát kifizettetni, mert a lány nem beszél, csak zabál. A fiú már hajlik a dologra és ki akarja fizetni a hihetetlen magas számlát, mikor a lány megszólal, és a hentes kezébe nyomja a pénzét. A lány neve Ezomori Nozomu. Kouta-kun azonnal rádöbben, hogy õ is olyan lény lehet, mint Chizuru.

Szokásos iskolai délelõtt nagy veszekedések és forró ölelések közepette megérkezett az új osztálytárs a suliba. Ezomori azonnal Kouta-kun nyakába ugrik és hát ezt a féltékeny Chizuru sem hagyhatja annyiba õ és a kedvese nyakába borul és így kezdõdik el a két lány rivalizálása.

Vélemény: Tipikus ecchi történet tele van nagy méretõ olyakor-olyakor kilátszódó mellekkel, sûrûn fel libbenõ szoknyákkal és magamutogató lányokkal akik csak a kedvesüknek akarnak jót és így kapunk egy igazán poénos anime-t.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 3959 db Időpont:2008. 05. 01. Hozzászólások: 4 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás