AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 01. 27-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Bus Gamer
Címe: Bus Gamer
Angol címe: Bus Gamer
Korhatár:

16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: TV Special
Epizódok száma: 3
Megjelenés éve: 2008
Műfaj: Akció
Bishounen
Kaland
Stúdió: A Line
Képek: A google-n
Anime értékelése: 3 szavazat alapján: 9.33
Ismertető értékelése: 6 szavazat alapján: 7.33
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

A Bus Gamer mangáját Kazuya Minekura rajzolta meg, eléggé rövid életû volt. Tizenegy fejezetbõl állt és különbözõ magazinokban jelent meg. Amíg a mûvészt, Kazuya Minekura, nem érdekelte a mû befejezése, addig a Comic REX, megvette és befejezte a sorozat. A karaktereken nem változtatott semmit. A Comic REX egyetlen kötetbe adta ki a történetet.
Mindazonáltal figyelemreméltó ez a rövid életû manga, ennek ellenére nagy sikert aratott a rajongók körében.
Az anime-t a Studio Izena adta ki 2008. március 14-én.

Történet: Három fiatalember történetét mutatja be, akit felbérelt egy rejtélyes vállalat, hogy vegyen részt egy játékban, aminek a fõdíja egy halom pénz.
Ez egy törvénytelen harc a vállalatok között. A Bus Game egy olyan harcszimulálós játék, ahol különbözõ játékosokat választanak ki( akik nem ismerik egymást, soha nem is találkoztak) különféle vállalatok, hogy versenyezzenek. Az elsõ harcmezõ Tokióban van egy elhagyatott bowling pályán. A csapat kap egy disket ami titkos információkat rejt és ezt kell a másik csapatnak megszereznie, mindegy milyen eszközzel, de meg kell szereznie az ellenféltõl.

Az AAA csapat tagjai:

Mishiba Toki: még iskolába jár. Nagyon jól képzett harcos több sportban is remekel. Õ a csapat szép fiúja aki mindig álmos és éhes. Jelenleg õ is egyedül él egy lakásban.

Nakajyo Nobuto: jelenleg egy orvosi fõiskolára jár. Õ a csapatban a rangidõs fiú. Magas, izmos, ha közelrõl nézzük iszonyú helyes, általában a haja elrejti a szemeit. Most egyedül él egy lakásban, de látszik, hogy nem veti meg a nõket. Csak magában bízik és másban nem típusú pasas.

Saitoh Kazuo: középiskolába jár. Egy normális diák aki szeret csavarogni és minden hülyeségben benne van. A szüleit nagyon hamar elvesztette, így õ is egyedül él. Egy elektronikai boltban dolgozik és így tartja fent magát.

A csapattagoknak a játék során hamar össze kell szoknia, mert ha nem dolgoznak össze és nem védik meg egymást akkor hamar bajba kerülhetnek ami még az életükbe is kerülhet.
Az elsõ rész végén Nakajyonak döntenie kell, hogy melyik fiút menti meg Saitoht akinek a torkát akarják átvágni vagy Mishibat akinek fogytán van az ereje, nem tudja sokáig tartani magát és le fog zuhanni.

Vélemény: Roppant izgalmas anime aminek eddig csak az elsõ része jött ki, remélem a többi is ki fog minél elõbb és kiderül mi lesz a fiúk sorsa. A grafikája nagyon szép a történet meg magáért beszél.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 3289 db Időpont:2008. 04. 26. Hozzászólások: 5 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás