AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 01. 27-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Karen
Címe: Karen
Angol címe: Karen
Korhatár:

18 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: OVA
Epizódok száma: 1
Megjelenés éve: 2002
Műfaj: Hentai
Iskolai élet
Sport
Stúdió: Five Ways
Képek: A google-n
Anime értékelése: 2 szavazat alapján: 7.5
Ismertető értékelése: 7 szavazat alapján: 5.14
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Történet: Éppen foci meccs közepén vagyunk, nagyba folynak még a fogadások és "Borsodi" is jól fogy. ^^
A csapatkapitány Ryo megbeszélést tart, de a megbeszélés veszekedésbe torkollik át. Ryo hajlik az egyességre, mikor az egyik srác letépi a lány fölsõjét. A lány egy hatalmas pofonnal viszonozza ezt a cselekedetett mikor a srác elõkap egy piros segédeszközt. És ezzel büntetik meg a szurkoló társak a kapitányt. A félidõnek vége és ismét szurkolni kell a foci csapatnak, de Ryo így is baja van így nem igen foglalkozik most a munkájával foglalkozni.

Mr Akagi is megjelenik õ támogatja a szurkoló csapatot...
Ryo el megy és letusol mikor Dojima be ront és elrejti a lány ruháit csak az új szurkoló mezt hagyja az asztalon. Ryo kicsit kiborul emiatt és a fiúnak esik. A fiú máshogy viszonyozza ezt a kedvességet.

A fiú egyfolytában a lány nyomában van és nem hagyja békén mindig terrorizálja valahogy pl: úgy kell elmenni-e a szurkolói próbára, hogy nincs rajta fehérnemû. Így nem azt csinálja Ryo amit a többi lány, de aztán jól megbüntetik a lányok....és végül a piros segéd eszköz is elõkerül és a lányok is nagyon jól fogják egymást érezni.
Pár nap múlva elõ kerül Dojima is és most nem a vibrátort, kapja elõ hanem mást. A többit a ti fantáziátokra bízom. ^^

Nem volt rossz hentai a végén láthatjuk, hogy milyen az ha az egész foci csapat végig megy egy lányon.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 4354 db Időpont:2008. 04. 26. Hozzászólások: 1 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás