AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 10. 01-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Gakuen Heaven
Címe: Gakuen Heaven
Angol címe: Heaven Academy
Magyar címe: Menny Akadémia
Hivatalos weboldal: http://www.gakuenhea...
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: TV
Epizódok száma: 13
Megjelenés éve: 2006
Műfaj: Shounen Ai
Iskolai élet
Szerelem
Vígjáték
Bishounen
Stúdió: Spray
AT-X
Geneon Entertainment
Tokyo Kids
Frontier Works
Letöltések: Felirat
Képek: A google-n
Anime értékelése: 11 szavazat alapján: 7.73
Ismertető értékelése: 6 szavazat alapján: 8.17
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Történet:

Ito Keita kap egy felvételi értesítõt a Bell Liberty Akadémiától. A fiú csodálkozik ezen, mivel a BL Akadémiára csak a legtehetségesebb fiúk kerülnek be az egész országból.
Keita különcnek érzi magát, mivel neki ( tudtával ) nincs semmilyen különleges képessége. Szerinte ez csak tévedés.
Keita elé az iskola királya, Niwa Tetsuya megy, akivel úton az iskola felé balesetet szenved, mivel motorjával egy hídon akar átugratni. Mindketten sértetlenül megússzák.
Keita már csak az iskola gyengélkedõjében ébred fel, ahol egy ideges fiú öleli meg. Keita persze mit sem ért belõle. A fiú Endo Kazuki és Keita szomszédja a diákotthonban, valamint Keita osztálytársa. Õ segít a fiúnak a beilleszkedésben.
Egy fogadás révén Keita megismeri az iskola fontosabb diákjait és össze is barátkozik velük. Ám az élet nem ilyen szép és jó, mivel az iskola alelnöke mindenáron elakarja távoltai a fiút és Kazuki, mintha titkolna valamit. Közben Keita rájön, hogy a fiúk nem kiközösíteni, hanem épp ellenkezõleg: segíteni akarják.


Szereplõk:

Ito Keita a fõszereplõ. Nincs semmilyen speciális képessége mégis felveszik a BL Akadémiára. Hamar befogadják, mivel kedves és jószívû.
Endo Kazuki Keita osztálytása és a kezdetektõl fogva védi, óvja Keitát. A varró klub tagja.
Niwa Tetsuya, a "Király" a diáktanácsnak az elnöke és 3. danos jodos. Kiváló harcmûvész, kedves és népszerû a diákok között.
Saionji Kaoru, a "Királynõ" a kincstár vezetõje. Szereti manipulálni az embereket és önzõ is. Jó barátságban van Shichijoval.
Nakajima Hideaki a diáktanácsnak az alelnöke. Nakajima elméleti szakember, aki amit elhatároz véghez is viszi bármi áron.
Shinomiya Koji egy pap fia. Az íjász klub elnöke és eddig rengeteg versenyt nyert meg.
Naruse Yukihiko a tenisz klub elnöke és az iskola elsõ számú playboya. Keita lett legújabb "áldozata".
Shichijou Omi félvér ( francia-japán ), aki USA-ban született. Kiváló hacker és Kaoru mellett dolgozik.
Iwai Takuto a mûvészeti klub elnöke. Mindenkivel barátságos, mégis csak egyetlen barátja van: Shinomiya Koji.
Matsuoka Jin az iskola orvosa. Endo gyakran kér tõle tanácsokat.


A Gakuen Heaven-t egy sikeres BL játék és alapján készítették. Olyan sikeres, hogy több dráma CD és manga is készült belõle. Sajnos az anime nem lett ilyen sikeres. Az animének a szereplõkön és némi cselekményen kívül semmi köze nincs a játékhoz/mangához, ezért aki a játék/manga képeit szerené látni, az csalódni fog. Ezeket leszámítva jó anime.

Az anime grafikája szép, hozza a 2006-os színvovalat. A zene hangulatos, nekem az ED kifejezetten tetszik. A szereplõk hangjait eltalálták, illenek a karakterekhez.

Mivel az anime a shounen-ai ( fiú x fiú ) mûfajba tartozik, ezért csak azoknak lányoknak ajánlom akik szeretik ezt.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 5322 db Időpont:2008. 03. 22. Hozzászólások: 4 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás