AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 01. 27-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Mizuiro (2003)
Címe: Mizuiro (2003)
Angol címe: Mizuiro OVA 2
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: OVA
Epizódok száma: 2
Megjelenés éve: 2003
Műfaj: Családi
Szerelem
Dráma
Stúdió: NEC Avenua
OLM
Neko Neko Soft
Képek: A google-n
Anime értékelése: 3 szavazat alapján: 10
Ismertető értékelése: 5 szavazat alapján: 9.6
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

A történet egy kétrészes OVA.
Azt mondják sokan a gyermekkori barátságok öröké tartanak, még akkor is ha azzal a barátunkkal már nem is állunk semmiféle kapcsolatba. Ez az OVA is a barátságról, illetve a szerelemrõl szól.
Kenji, kishúga Yuki, és Hiyori barátságáról szól tulajdonképpen. Mikor még kisgyerekek voltak Kenji egy yoyot szeretet volna, de helyette a gépautomata egy gyûrût adott. Kenji nagyon dühös lett, de a két lány nagyon szerette volna azt a gyûrût. Kenji megígérte, ha szereznek neki egy yoyot akkor megkaphatják cserébe a gyûrût. Eltökélten próbálkoztak, végül Hiyorinak sikerült. Hiyori szerette volna odaadni a yoyot, de az anyukája nem engedte, hogy átmenjen Yukiékhoz, mert haza kellett mennie, így Yukinak adta oda, és megkérte hogy adja át a bátyjának. Yuki megígérte ezt, és át is adta. Mikor próbálta elmondani a tesójának hogy nem õ nyerte hanem Hiyori, Kenjinek jobb dolga akadt és sose tudta meg hogy kitõl is kapta igazából azt a játékot. Mikor átmentek Hiyoriékhoz már nem voltak otthon, elköltöztek.
Ezek után azon kapjuk magunkat hogy évek teltek el és Kenji illetve Yuki is nagyobbak. Egyik éjjel Kenji különös zajra ébred az éjszaka közepén, valaki van a szekrényében. Félve, de kinyitja a szekrényt Hiyori pottyan ki belõle. Vagyis a szelleme. Mindketten nagyon meglepõdnek. Hiyori sajnos nem emlékszik semmire, csupán arra hogy amikor még gyerekek voltak Kenji bezárta õt a szekrénybe, amibõl kiesett. Hajnalkor viszont mindig eltûnik Hiyori, és másnap éjjel újból megjelenik. Egyre érdekesebb lesz a történet ugyanis kiderül, hogy Yuki és Hiyori is szereti Kenjit. Kenji és Yuki sokat törik a fejüket, hogy miért is van itt Hiyori szelleme és mit akarhat?
Ha érdeklõdik valaki az ilyen fajtájú animék iránt ezt nyugodtan ajánlom.


A grafikai része nagyon kiváló, és maga a története is kerek és lezárt. Ennek az animének ha jól tudom van egy elsõ OVA-ja is, amelyben Hiyori és Yuki Valentin napon megajándékozzák Kenjit, sõt elvárják tõle, hogy válasszon közülük. Úgyhogy jól hangzik.

Mûfajilag Dráma, és Romantika, amely szerintem jó párosítás. Akit érdekli nézze meg bátran, nekem tetszett.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 1971 db Időpont:2008. 03. 03. Hozzászólások: 3 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás