AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 01. 27-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Binbou Shimai Monogatari
Címe: Binbou Shimai Monogatari
Angol címe: Poor Sisters Story
Magyar címe: Binbou Shimai Monogatari
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 10
Megjelenés éve: 2006
Műfaj: Iskolai élet
Dráma
Stúdió: Frontier Works
Toei Animation Music
Toei Animation
Avex group
TV Asahi
Képek: A google-n
Anime értékelése: 1 szavazat alapján: 10
Ismertető értékelése: 6 szavazat alapján: 5
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Ez az anime 2 árva kislányról szól, akiknek megkell küzdeniük a sors minden fintorával, nehézségeivel. Az édesanyuk meghalt, az édesapjuk a tartozásai elöl elmenekült. Az idõsebb lánytestvér Kyou(15) a fiatalabb pedig Asu(9). Ez a testvérpár rettenetesen szeretik egymást, bár ez nem is csoda, hisz csak õk maradtak egymásnak. Mindenki kiveszi a részét a munkában: Kyou újságot hord hogy eltudják tartani magukat, Asu pedig házimunkát végzi el. Késöbb megismerkednek egy gazdag testvérpárral, akiknek megvan mindenük, csak az az egy bajuk van, hogy nem biztosak a másik szeretetében. Ezért mindent megtesznek, hogy megszeress az egyik a másikat, és emiatt még rengeteg sok bonyodalom adódik. Ez a 10 rész nem igazán összefüggõ, inkább külön történeteket mondanak el. Az opening meg az ending kicsit furcsa(de ez egy egyéni vélemény), de azért aranyosra sikeredett. Szinte mondhatnám hogy túl cukros. A történetben rengeteg a drámai elem, de a végére mindig éreztetik velünk a készitõk, hogy minden baj átvészelhetõ, csak kell hogy valaki melletünk álljon.
Ez a bájos 10 rész mindenkinek befogja lopni magát a szivébe. Jó szórakozást kivánok hozzá!


A szereplõkrõl:

Kyou: õ az idõsebbik testvér, ujságot hord ki, általában hullafáradtan ér haza. Nagyon érett karakter, és ezért talán Asu anyja helyett is anyja. Eléggé vidám karakter.

Asu: õ a fiatalabbik, õ a házimunkát végzi, de megpróbál minnél többet segiteni a nõvérének.

Saegusa Ranko: ránézésre egy csinos hölgy, de ha közelebbrõl megismerjük, akkor kiderül hogy õ egy amolyan "vagány fiús" karakter. Õ sokat segit a lányoknak.

Kinko:Õ egy gazdag családból származik, van egy kis testvére Ginko. Elõször kicsit nem törödömnek tünhet, de csak azért, mert azt hiszi hogy a kistetvére nem szereti. Van egy nagy mániája, nagyon bukik a leárazott dolgokra ahoz képest, hogy akár egész tokyo-t is megvehetné.

Ginko:õ a fiatalabbik testvérpár. Ginko mindent elkövett hogy
a nõvérkéje kedvében járjon, teljesíti neki a különleges hobortját is. Egy kicsi pimasz figura, de be tudja magát lopni a szívûnkbe.

Házmester: az elején ellenszenves karakternek tûnik, késöbb kiderül hogy nem az. Nagyon szereti a két kislányt, bár ezt nem mutatja ki. Volt neki anno felesége és gyermeke is, de egy tragikus balesetben elvesztette õket, és ezért van a keserûsége. A végén azért mégis meg lehet szeretni õt!


Ez az ismertetõ újraírható!
nikeBeküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 2822 db Időpont:2007. 04. 02. Hozzászólások: 1 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás