AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 01. 27-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Black Cat
Címe: Black Cat
Angol címe: Black Cat
Magyar címe: Fekete Macska
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: TV
Epizódok száma: 23
Megjelenés éve: 2005
Műfaj: Akció
Shounen
Vígjáték
Krimi
Stúdió: GONZO
TBS
Letöltések: Felirat
Képek: A google-n
Anime értékelése: 14 szavazat alapján: 8.93
Ismertető értékelése: 14 szavazat alapján: 6.64
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

A történet napjainkban játszódik, de egy olyan világban, ahol a bûnözõk bátran megmutatkoznak. Hogy megállítsák õket, egy Chronos nevû vállalat és tagjai azon vannak, hogy mindezt megakadályozzák. A tagok mind bérgyilkosok, akik bûnözõmentes világot akarnak létrehozni azzal, hogy megölik õket. Mindegyiküknek van egy különleges fegyvere, aminek segítségével könnyedén eltudják intézni az embereket. Az egyik tag egy fiatal srác, aki csak a kezdetben bérgyilkos, a neve Train Heartnet, fedõneve Black Cat, vagyis "Fekete Macska". Találkozik egy lánnyal, Minatsuki Saya-val, aki egy Sweaper, vagyis "Eltakarító", akiknek a feladatuk, hogy elkapják a körözött bûnözõket és díj ellenében a rendõrségnek leadják. Egy nap megöli egy bizonyos Creed nevezetû alak Saya-t, aki a "Csillagok apostolai" nevû banda vezére, akik felfogásuk szerint teremtenék meg a tökéletes békés világot, mint a Chronos, csak annyi eltéréssel, hogy a saját arcukra formálnák az embereket, illetve képességükre. Õk egy bizonyos "Tao" nevû erõt használnak, ami egy kicsit bonyolult erõ, mert aki megissza, kiszámíthatalan erõre tehet szert, melyet talán nem képes kontrolálni. Mutatkozhat külsõ fegyverként(pl. Kard) vagy esetleg belsõleg(pl. tûzlehellet). Saya halálának hatására Train úgy dönt, hogy otthagyja a vállalatot és a saját útját kezdi járni, vagyis szeretné, de összefut egy Sven Vollfield nevezetû "Eltakarítóval" és elhatározza, hogy mellészegõdik, mivel Eve, Sven kistársa, megmenti õt. Mindenáron bosszút akar állni Saya haláláért, de majd a történet során kiderül, mi hogyan alakul és fényt deríthetünk a karakterek sötét múltjaikra is.
Az opening számomra nagyon fülbemászó, viszont az elsõ ending eléggé gyerekes, a másik pedig káprázatosan fülbemászó^^ A grafikáját nagyon szépen megrajzolták, legtöbbször sötétben vannak izgalmas részek, amit kevésbé lehet látni. Maga a történet elgondolkodtató, hogy az élet milyen szörnyû valójában, de viszont vannak, akik komolyan is veszik az életüket, de van aki játéknak fogja fel. Ezért is fogott meg ez engem, na meg az egész története miatt is^^ Tele van humorral, akcióval, sci-fivel és némi dráma is megfordul benne.

Néhány fontos karakter:


Train Heartnet (Black Cat)

A fõszereplõje az egésznek, aki elõször a Chronos vállalat egyik tagja. A fedõneve Black Cat, a neve onnan jött, hogy a mellkasára van egy római 13-s szám tetoválva, és a mozgásai, reakciói olyanok, mint egy macskáé. A szlogenje mikor megjelenik: Azért jöttem, hogy balszerencsét hozzak. Eléggé elhidegült személyiség, szabályszegõ és mindig éhes Szeret tejet inni. Fegyvere 1 Hatlövetû római 13-s számmal.


Sven Vollfield (Gentleman, vagyis Úriember)

Sven egy "Eltakarító" Train partnere a késõbbiekben. A jobb szemét egy balesetben vesztette el, amikor régi partnerével együtt dolgozott. Üvegszemmel helyettesítették. Késõbb rájött, hogy egy képességet kapott. Képes 5 perccel elõre látni a jövõbe, ám ez némi fájdalommal jár. Találkozik majd egy kislánnyal, Eve-vel. Vele és Train-nel remek csapatot fognak alkotni. Magát mindig Úriembernek nevezi, mert mindig segít a bajba jutó nõknek.


Eve

Genetikailag létrehozott kislány, aki egy biofegyver. Nanotechnologiát használ, melynek segítségével képes a testét bármivé formálni. Csendes és szótlan, de mindazonáltal nagyon okos és érdeklõdik a világ szépségei iránt, amit Sven fog megmutatni neki a késõbbiekben. Igazi lányaként kezeli õt és fontosnak is tartja. Train "Kis hercegnõnek" hívja.


Saya Minatsuki

Szintén egy "Eltakarító". Kevés szerepet kap a történetben, de mégis fontosat, fõleg Train számára. Elõször egy épület tetején találkoznak, majd a késõbbiekben megmutat neki egy új világot, ahol szabad lehet és rászedi, hogy hagyja ott a vállalatot, és a saját útját járja. Kettõjük közt szoros barátság fog kialakulni (manga szerint több is). Nagyon barátságos és humoros lány.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 6307 db Időpont:2008. 01. 13. Hozzászólások: 8 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás