AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 01. 27-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Kashimashi
Címe: Kashimashi
Angol címe: Girl Meets Girl
Magyar címe: -
Hivatalos weboldal: http://www.animenews...
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: TV
Epizódok száma: 13.
Megjelenés éve: 2006
Műfaj: Vígjáték
Iskolai élet
Dráma
Yuri
Stúdió: Bandai Visual
Képek: A google-n
Anime értékelése: 8 szavazat alapján: 8.25
Ismertető értékelése: 7 szavazat alapján: 9.86
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Ez a sorozat a lányok közötti szerelemrõl szól. Fõszereplõje Osaragi Hazumu, egy középiskolás fiú, akit az UFO-k véletlenül elgázolnak, de csak úgy tudják a testét regenerálni, ha nõvé változtatják. Meg is teszik. Szegény Hazumuból kislány lett...végleg.

A poén az, hogy Hazumu fiúként is nagyon feminin jellem volt, így sokat nem változtattak rajta az UFO-k. Gyakorlatilag könnyen és gyorsan elfogadta Hazumu a lányságát, és még jobban is érzi magát így. A környezete ennél nehezebb helyzetben van. A szülei örültek, anyukája mindig is kislányt szeretett volna. Az apja... róla majd késõbb.

Hazumi fiúként szerelmes volt egy lányba, Kamiizumi Yasuna-ba, még szerelmet is vallott neki, aki visszautasította õt. De (!) amikor Hazumuból lány lett, el kezdett érdeklõdni utána (Sejthetitek a szexuális orientáltságát) és járni kezdtek egymással. A helyzetet bonyolítja, hogy Hazumu legkedvesebb gyermekkori barátnõje is el kezdett komoly érdeklõdést mutatni Hazumu iránt.

Szegény Hazumunak fiúként nem volt sikere a lányoknál, azonban ebben az új helyzetben nagyon is sikeres. Szinte minden barátnõje, ismerõse belezúg, még a legjobb haverja is, és a saját apja is zaklatni akarja. Ebbõl rengeteg poénos szituáció kerekedik késõbb.

Az UFO-k is kíváncsiak, hogyan illeszkedik be kis védencük a társadalomba, és nyomon követik a lépéseit. késõbb beköltöznek az otthonába, és sok galibát okoznak, amelyek szintén nagyon szórakoztatóak kezdetben. Nagyon sok poén megismétlõdik sajnos, a készítõk nem voltak túl igényesek.

Kezdetben nagyon kellemes, vidám, vicces vígjátékot láthatunk, de az események elõrehaladtával mélyülnek az érzelmek is, és komolyodik a történet.
Nagyobb hangsúlyt kapnak a drámai párbeszédek, és a szereplõk lelki vívódásai.

Nem azt nyújtotta számomra ez a sorozat, amire számítottam, de érdekes volt.

Az opening és az ending kellemes, bár nem illik szerintem a történethez, könnyed vígjátékként festi le elõttünk a sorozatot. A karakterek és a környezet szépen megrajzolt, és betekintést nyerünk a szereplõk múltjába, jellemébe.

Nem szimpla ecchi vígjáték, több annál. Ezért is korhatárosítottam, nem ajánlom gyerekeknek.

Összességében kellemes kis sorozat, de mást vártam. A sorozaton kívül készítettek egy OVA-t, ami nem más, mint egy plusz epizód, amely gyakorlatilag a sorozat befejezõ része.

Nézzétek meg, jó kis sorozat. Tõlem 8 pontot kapott.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 3103 db Időpont:2007. 12. 28. Hozzászólások: 3 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás