AnimGO logo
  
  
Ma 2024. 02. 24-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Kore ga Watashi no Goshujin-sama
Címe: Kore ga Watashi no Goshujin-sama
Angol címe: He Is My Master
Magyar címe: He Is My Master
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: TV
Epizódok száma: 12
Megjelenés éve: 2005
Műfaj: Vígjáték
Ecchi
Shoujo Ai
Stúdió: GAINAX
Geneon Entertainment
MEMORY-TECH
TBS
SHAFT
Képek: A google-n
Anime értékelése: 6 szavazat alapján: 8
Ismertető értékelése: 5 szavazat alapján: 9.2
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Családi gondok miatt hagyják el otthonukat a két testvér páros, Izumi és Mitsuki. Éppen állást keresnek, mikor észrevesznek egy álláshirdetést az egyik villa kapuján. A hirdetés szerint szobalányt keresnek. Bemennek a villa területére, és Izumi véletlenül beleesik a tóba. Szegényke jól elázik, és átöltözik egy száraz ruhába, méghozzá a villa ajtajában. Épp ekkor lép ki a ház ura a villából és meglátja Izumit félig ruhátlanul. Nem is kell mondanom, hogy Izmi mennyire mérges lesz, mivel azt hiszi, hogy a fiú leskelõdik utána. Hozzávágja egy nagy fához, de miután kiderül hogy õ a villa tulajdonosa, hát... elégé elszégyelli magát Izumi.


Yoshitaka, a ház ura, megengedi hogy a lányok ott maradjanak éjszakára. Persze míg a lányok fürdenek( amit persze Yoshitaka jó alkalomnak talál, hogy a bekamerázott fürdõben lévõ lányokat megfigyelheti, de a perverz Yoshitakának ez nem sikerül), addig Yoshitaka direkt megszegi ígéretét, miszerint nem nyitja ki a lányok utazóbõröndét. Kinyitja a bõröndöt, amibõl Pochi , a lányok aligátorja volt. E miatt kellett a lányoknak elhagyniuk az otthonukat amúgy.
Pochi szokásához híven üdvözli a vendéget, ami azt jelenti hogy minden idegent megrágcsál egy kicsit. De ez csak az egyik probléma. Mivel Yoshitaka kicseréli a lányok ruháját, egy szobalány egyenruhára- amiben nagyon szexin fest Izumi- ezért a 2 lány ebben a ruciban megy le, ahol Pochi meglátja Izumit és ráveti magát Izumira. Nos igen, ez a nagy gond ezzel a perverz aligátorral. Ha megpillantja Izumit egy szexi ruciban, akkor azonnal megrohamozza Izumit. Most is így történik és hatalmas kárt okoznak.

Mivel nincs mibõl kifizetniük a hatalmas kárt, ezért maradnak Yoshitakánál, és beállnak szobalánynak , hogy a tartozásukat kifizessék. Nos, a fiú tervez egy szexi egyenruhát nekik, ami Mitsukinak nagyon tetszik, viszont Izumi nincs elragadtatva tõle. Sõt nagyon is ellenkezik.
Yoshitaka beíratja a lányokat egy suliba, persze pont abba ahova õ is jár. Mitsukinak kisebb rajongó tábort szerez, míg szegény Izuminak Yoshitaka parancsolgatásait kell elviselnie. Megismeri Anna-chant, aki az elején még Yoshitakába volt szerelmes, majd Izumiba zúg bele. Anna-chan még Yoshitakához is elszegõdik szobalánynak, csak hogy Izumival lehessen.

Izumit tehát többen is zaklatják, Yoshitaka, Anna-chan, és Pochi. Yoshitaka persze nem éri be ennyivel ezért állandóan fotózgatja Izumit persze titokban. Ezeket a képeket Mitsuki pedig felteszi a netre (Amúgy Mitsuki az aki a háttérbõl irányítja az eseményeket). Felfigyelnek Izumira és ezáltal elindul a sztárság felé vezetõ úton. Rengeteg pénzt keres és így kifizeti a tartozást. Ezek után egy másik gazdánál dolgoznak tovább, és egyrõl a kettrõl eltûnik Yoshitaka. A lányok nagyon nyugtalanok emiatt ezért a keresésére indulnak.


Vajon miért tûnt el Yoshitaka? És hogy mi történik a lányokkal?


Ha érdekel ez a kicsit perverz, humoros anime akkor csak ajánlani tudom!Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 3758 db Időpont:2007. 12. 22. Hozzászólások: 2 db