AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 02. 04-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Oban Star-Racers
Címe: Oban Star-Racers
Angol címe: Oban Star-Racers
Magyar címe: Oban Csillagfutam
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 26
Megjelenés éve: 2006
Műfaj: Akció
Mecha
Misztikum
Sci-fi
Fantasy
Stúdió:
Képek: A google-n
Anime értékelése: 10 szavazat alapján: 8
Ismertető értékelése: 7 szavazat alapján: 7.57
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Az Oban Star-Racers egy Molly nevû lányról szól,akinek fiatalon meghal az anyja,és apja beadja egy bentlakásos iskolába.Molly -eredeti nevén Eva Wei- 10 évet tölt a Stern Internátusban,majd tizenötödik születésnapján meglátogatja Don Wei-t,aki rá sem ismer lányára.Egy hatalmas versenyre készülõdnek,Oban Csillagfutamára.

25 évvel ezelõtt:Az emberiség bolygóról bolygóra hódít,õket is támadják:a crogok.Nekik bõvebb szerepük is lesz a történetben.A Crog Impérium megtámadja a földet,de megjelenik egy különös,nagyhatalmú lény,az avatar elõttük.Beszél a kormánynak a versenyrõl,melynek jutalma a legvégsõ díj-rossz kezekben,például a crogokéban el is pusztíthatná az univerzumot.A következõn indulnia kell az emberiségnek is.

Don Wei egy híres versenyistálló tulajdonosa,élete tökéletes,ám neje halála után-aki emlékévél és Evával nem is törõdik,hiányzik belõle a szeret,csak agyõzelem számít neki.Rick Thunderbolt sorra nyeri a futamokat,ahogyan Maya(Eva anyja) is tette.Ám a sors(vagyis Canalepto) keze "belenyúl" a dologba,az elsõ futamon felrobban a sikló.Jordan,a tüzérfiú megússza,de Rick olyan marandandó sérülést szerez,ami miatt soha többet nem vezethet.Végül Eva-aki felkereste,és aki azt hazudta,hogy õ Molly- lesz a pilóta,Maya feltámasztásáért harcol,versenyzik.Megismerhetünk sok idegent,végül Molly és Jordan is szerelmesek lesznek,de Jordan nem tudja bevallani,mindig közbejön valami.

A történet és kivitelezés:Nagyon tetszett,10/10-es...Én imádom ezt az animét,és mindenkinek ajánlanám:Megy a Jetix nevû TV-csatornán is.

A grafikazerintem szép,hozzá lehet szokni.Nem igazán animés,de:Nem tudom,miért csinál mindenki akkora nagy felhajátst abból:A szereplõknek nincs orruk.Nem hiszem,hogy egy ember is de ne látott volna ilyet!A versenysiklók gyönyörûek,eredetiek.

A zenék:Nekem leginkább az ending tetszik,de ez opening is nagyon jó.csak túl rövid.

Mint már olvashattad az elõbb-nagyon tetszik ez az anime.Érdemes megnézni^^Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 2966 db Időpont:2007. 04. 02. Hozzászólások: 8 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás