AnimGO logo
  
  
Ma 2024. 04. 23-a van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Suzuka
Címe: Suzuka
Angol címe: Suzuka
Korhatár:

16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: TV
Epizódok száma: 26
Megjelenés éve: 2005.
Műfaj: Iskolai élet
Szerelem
Dráma
Sport
Stúdió: TV Tokyo
Sunshine Corporation of Japan
Marvelous Entertainment
Studio Twinkle
Képek: A google-n
Anime értékelése: 7 szavazat alapján: 8.86
Ismertető értékelése: 10 szavazat alapján: 7.3
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Akitsuki Yamato Hirosima-ból érkezett Tokyo-ba. Elsõ útja az iskola felé vezetett. Ám oda menet megpillantott egy lányt, aki magasat ugrott az suli rácsai mögött. Teljesen lenyûgözte és mondhatjuk, hogy elsõ látásra szerelem. A megbabonázott ifjú, elindult haza. Nagynénjénél szállt meg, akinek gyógyfürdõje van és bérelhetõ szobákat tart fenn kizárólag lányok számára. Persze Yamato-t is befogadja. Milyen véletlen, hogy a lány akibe belezúgott, ott lakik, neve pedig Asahina Suzuka. Yamato-nak dolgoznia kell a szállóban, fürdõt takarítani stb. Elsõnap aztán rögtön összetalálkozik ott két lánnyal (egyikük még törülközõvel a teste körül, de a másik, anyaszült meztelenül áll a fiú elõtt és nem úgy tûnik, mintha zavarban lenne). Aztán egy váratlan fordulat után a srác ráesett az egyikõjükre és ezt a jelenetet már Suzuka is látta. Yamato ráadásul rossz szobába is tévedt be, mivel a magasugró lánynál találta magát.Késõbb, mikor már ugytûnt mindenki elment aludni a fiú elment a fürdõre és szaunában eszméletlenül találta Suzuka-t. Az ajtót betörtve, mentette meg a leányzó életét. Yamato segítséget nyújtott Suzuka edzésekor (korán reggel ^^).Megjelent Akitsuki régi "barátja", akit nem igazán neveznék annak, hisz minden baj okozója, amibe Yamato került, õ a szószólója...A két fiatal egyre több idõt tölt együtt és ez meg is hozza a gyümölcsét...Természetesen egy iskolába járnak (1-C osztály)Suzuka-nak megjelennek a batátai és Yamato máris magányosnak éreztte magát, aztán feltûnt a színen Sakurai Honoka (aki mellesleg iggen elpirult mikor a fiúhoz lépett és már elõtte is megnézte magának, a lány egyébként gyerekkorából ismeri a fiút, így nem csoda, hogy felismerte, aztán megkörnyékezte, persze nem rámenõsen.). A lány követi Yamato-t mint a pincsikutya, így nem is olyan véletlen, hogy Suzuka féltékenykedik. Erre viszont semmi oka nem lenne, hisz a fiú csak õ iránta érdeklõdik. Akitsuki-kun jól meg is fázik, Asahina-t várva...A két fiatal jól kijön egymással és jó pár találka után fiú már totálisan bele is zúgott. Elhatározta, hogy bevallja neki érzéseit és ezt meg is tette, de a lány kikosarazta, bár nem volt teljesen közömbös iránta. Suzuka a múltban történt események miatt utasította vissza a fiút. Szerencsére a sorozat végére kiderül minden titok, mi eddig szemünk elõtt fedve maradt.

Mint a legtöbb romantikus anime-bõl, ebbõl sem hiányozhat a szerelmi háromszög. Saját bevallásom szerint aranyos kis anime-vel állunk szemben. Mint már páran megjegyeztük sok hasonlóságot fedezhetünk fel a Love Hina c. anime-vel és mangával. Nem mondanám unalmasnak a történetet, de nem is veti szét az akció, igaz ez nem válik hátrányára. Jópár életszerû vonulatot is felfedezhetünk benne. Összevetve, aki szereti a szerelemtõl fûtött anime-ket, annak biztosan elnyeri majd a tetszését.
.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 4787 db Időpont:2007. 11. 17. Hozzászólások: 2 db