AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 01. 27-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Zero no Tsukaima
Címe: Zero no Tsukaima
Angol címe: Zero`s Familiar
Hivatalos weboldal: http://www.jcstaff.c...
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 13
Megjelenés éve: 2006
Műfaj: Iskolai élet
Mágia
Szerelem
Vígjáték
Fantasy
Stúdió: J.C.STAFF
Kids Station
Happinet Pictures
GENCO
TV Aichi
Képek: A google-n
Anime értékelése: 16 szavazat alapján: 8.5
Ismertető értékelése: 8 szavazat alapján: 8.38
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Egy másik világbeli országban, Tristeinban él és tanul Louise Francoise de la Valiel mágus.
Tudniillik ebben a világban a társadalmi ranglétrán a királyi család után a nemesek helyezkednek el, persze itt is megkülönböztetünk alacsonyabb és magasabb rangú nemeseket, aztán pedig vannak a közemberek. Csak a nemesek kiváltsága, az hogy varázsolhatnak. Minden varázslónak van egy második neve Louisenak a nulla, mivel minden varázslatát elszúrja. Az iskolában egy nagy esemény van küszöbön, méghozzá a szolgaidézés. Ilyenkor minden másodikos elmond egy igét amellyel, megidéz saját állatát, aki a mestere haláláig vele marad. Na igen azt gondolnánk, hogy ez pofon egyszerû, persze Louise ezt is elrontja. Míg mindenkinek meg van a háziállata addig fõhõsnõnk egy embert idéz meg a mai Japánból. Szegény srác azt se tudja mi történt vele, próbál valahogy kommunikálni a többiekkel, de sajnos nem érti senki sem, hogy mit mond. Miután a mester és szolga megkötik a szerzõdést egymás között, egy jel ég a fiú kezére. A nagy fájdalom után elájul késõbb, pedig Louise szobájában ébred fel. A lányt már idegesíti, hogy a szolgálja állandóan beszél, próbálja elhallgatatni egy varázslattal, de persze ez is félre sikerül. De legalább annyi haszna lett, hogy így már értik, hogy mit mond a másik.
Kiderül, hogy a fiút Hiraga Saitonak hívják, és megkéri Louiset, hogy küldje vissza. A lány pedig, egy cseppet sem kedvesen, felvilágosítja, hogy ez teljességgel lehetetlen, és hogy Saitonak az a feladata, hogy mindig a mestere mellett legyen, és hogy azt kiszolgálja. Úgyhogy nincs más választása, kelletlen, de megcsinál mindent amit a lány mond. Na persze nem csak ennyibõl áll az egész történet, amíg Saito kimossa a szennyest, harcol és küldetést hajt végre a királyi család nevében, hanem az is kiderül, hogy nem véletlenül, lett õ Louise szolgálja, és, hogy a lány se egy kétbalkezes varázsló.

A grafikája nagyon szép, a zene nekem nem igazán tetszett, mondjuk az op egész jó, viszont az ed az szörnyû, a történet, pedig nagyon jóó. Tele van humorral, mágiával és szerelemmel. Azoknak ajánlanám, akik szeretik az ilyen mágiás történeteket, igaz ez az alkotás nem egy Harry Potter, de szerintem a kényes szituációk, és a történet kárpótol mindenkit.

Jó szórakozást hozzá!Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 5664 db Időpont:2007. 11. 10. Hozzászólások: 5 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás