AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 12. 08-a van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
K. S. Gundam SEED C.E. 73: Stargazer
Címe: K. S. Gundam SEED C.E. 73: Stargazer
Angol címe: M. Suit Gundam Seed C.E.73: Stargazer
Hivatalos weboldal: http://www.seed-star...
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: OVA
Epizódok száma: 3
Megjelenés éve: 2006-07-14
Műfaj: Mecha
Háborús
Sci-fi
Kaland
Stúdió: Bandai Visual
Sunrise
Victor Entertainment
Képek: A google-n
Anime értékelése: 6 szavazat alapján: 7.33
Ismertető értékelése: 6 szavazat alapján: 6.33
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

A történet még jóval a Seed elõtt játszódik, körülbelül június 7-én, vagy is a Véres Valentin napján. Az egyik fõszereplõ Selena McGriff doktornõ, akinek égetõ szüksége van arra, hogy feljusson az ûrben lévõ kutató állomásra. De ez nem megy olyan könnyen mint gondolnánk, mivel a bolygót egy csapat mobile suit támadta meg.
A másik szereplõ, pedig Sven Cal Vayan aki egy mobile suit pilóta és a Fantom Pain osztag tagja.
A történet ott kezdõdik, hogy a Földi erõk kiderítették, hogy a Cordinatarok egy új fegyvert fejlesztettek ki, a Stargazert, azért is küldik ki a Fantom Paint.
A történet folyamán mélyebben megismerkedhetünk az egyik szereplõ múltjával, hogy mi történt vele miután a szülei meghaltak. Lehet, hogy most úgy néz ki, hogy ez a két szereplõ nem is fog találkozni a 3 rész folyamán, de biztosíthatok mindenkit, hogy fognak. Hogy hogyan és milyen körülmények között, azt nézzétek meg ti.

A grafikába és zenében nem kell senkinek sem csalódnia, hiszen az ugyan olyan jól ki van dolgozva, mint a Seed-nek, igaz ennek az ovánk csak endigje van.
Szerintem ez egy jó kis felvezetõ a Seed-hez és az utána következõ Destiny-hez, igaz én még szívesen elnéztem volna pár részt ebbõl a nézõpontból.

Jó szórakozást hozzá!Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 2858 db Időpont:2007. 10. 30. Hozzászólások: 1 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás