AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 09. 29-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Gin`yuu Mokushiroku Meine Liebe Wieder
Címe: Gin`yuu Mokushiroku Meine Liebe Wieder
Angol címe: Wandering Revelations Meine Liebe Wieder
Hivatalos weboldal: http://www.meinelieb...
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 13
Megjelenés éve: 2006
Műfaj: Fantasy
Történelmi
Bishounen
Dráma
Stúdió: Bee Train
Konami
Letöltések: Felirat
Képek: A google-n
Anime értékelése: 3 szavazat alapján: 10
Ismertető értékelése: 5 szavazat alapján: 9.2
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

A sorozat a Meine Liebe c. anime folytatása, ugyanazokkal a fõszereplõkkel, ugyanolyan háttértörténettel, ugyanazokkal a szinkronszínészekkel, mint a Meine Liebe esetében. A különbség a két anime között, hogy a Wieder esetében egy sokkal összetettebb, izgalmasabb történettel állunk szemben. Természetesen itt sem hanyagolják el a karakterek jellemének (még jobban való) kibontakozását, ám mindeközben egy sokszínû, sokszálú és néhány helyen megdöbbentõen drámai történetet élvezhetünk.

A történet néhány hónappal a Meine Liebe vége után folytatódik. Az elsõ epizódban szerzünk tudomást a hat fõszereplõ, Orpherus, Eduard, Camus, Naoji, Ludwig és Isaac életérõl, valamint, hogy ki hogyan tölti a nyári szünetét.
Miután visszatérnek a Rosenstolz Akadémiára, az elsõ hidegzuhany máris az évnyitó ünnepségen éri õket, ugyanis váratlanul új igazgató kerül az Akadémia vezetésére. A következõ hír, hogy a régi igazgató eltûnt, senki nem tudja, hol lehet. És ha ez nem lenne elég, az új igazató, Werner igyekszik (valamilyen oknál fogva) a lehetõ legjobban megváltoztatni az egész iskola addig kényemes és megszokott rendjét az újító reformjaival.
Az animében továbbá új tanárokkal és diákokkal is megismerkedhetünk, újabb izgalmas párbajokon rághatjuk a körmeinket, valamint az utolsó epizódig elhúzódó események és rejtélyek megfejtésein kezdhetünk agyalni az elejétõl fogva

A karakterek jelleme és szinte mindenkinek a családja még inkább kifejlõdik, kibontakozik elõttünk. Az anime cselekménye, ellentétben az elsõ szériával, több szálon fut, különféle bonyodalmak és helyzetek akadnak végig benne, melyek az anime elõrehaladtával idõvel kiderülnek, és egymással össze is kapcsolódnak.

Megrajzolásában semmivel sem kerül a Meine Liebe alá, hiszen ez is gyönyörû, az aláfestõ zenék is éppen olyan hangulatosan és illenek a jelenetek alá, akárcsak az elsõ sorozatban.
Megnézését azonban a Meine Liebe megnézése után ajánlom, nemcsak a teljesebb megértés érdekében, hanem mert meglehetõsen sok spoiler és flashback (visszatekintés) található benne az elsõ sorozatból - hiszen annak a folytatása.
Akinek azonban akár egy kicsit is tetszett a Meine Liebe, annak ez még inkább be fogja lopni magát a szívébe, tehát megnézését tudom ajánlani mindezeknek az embereknek! Véleményem szerint aki csak megnézi, tud magának kedvenc karaktert/karaktereket választani, annyira változatos jellemek fordulnak elõ az animében ^^Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 3149 db Időpont:2007. 09. 05. Hozzászólások: 6 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás