AnimGO logo
  
  
Ma 2024. 07. 24-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
X OVA
Címe: X OVA
Angol címe: X OVA
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: TV Special
Epizódok száma: 1
Megjelenés éve: 2001
Műfaj: Dráma
Fantasy
Pszichológiai
Szupererõ
Akció
Stúdió: MADHOUSE
CLAMP
Bandai Visual
Kadokawa Shoten
Letöltések: Felirat
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 6 szavazat alapján: 7.67
Ismertető értékelése: 5 szavazat alapján: 6
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Ezt az ovat Kuduki Kakyo, a földsárkányok álomlátója szemszögébõl látjuk. A szeme láttára hal meg szerelme Sumeragi Hokuto, aki az égsárkány Sumeragi Subaru testvére. Mikor meghalt Kakyo álomba merült, és nem érdekelte a külvilág. Tudta mi fog történni, a jövõben de nem állíthatta meg az események sodrását, talán nem is akarta. Õ abban hitt, hogy a jövõ egy és megváltozhatatlan.
Láttam már úgy is kiírva, hogy 0-ik epizód, amit szerintem a sorozat elé szánták egy kis kedvcsinálónak, hiszem ez az ova végig, vezeti ez egész sorozat eseményeit, valamely részeket, pedig jobban ki is vannak, emelnek.
A grafikája ugyan olyan tökéletes, mint amit a Clamptõl és TV-tõl várunk. Openingje nincs, kivéve egy kis intro, endigje viszont van, bár attól sem kell nagydolgot várni. A zenéje a megszokott dalok, amiket már halhattunk a movieban és Tv-ben, szóval megható és szép.

Összességében nem kell nagyot várni ettõl a kis ovatól, kivéve, ha valaki egy kicsit nosztalgiázni akar, vagy csak fel akarja frissíteni az emlékezett, hogy mi, hogy is történt.

Jó szórakozást hozzá!Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 2312 db Időpont:2007. 09. 03. Hozzászólások: 3 db