AnimGO logo
  
  
Ma 2024. 03. 04-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
X/1999
Címe: X/1999
Angol címe: X - The Movie
Hivatalos weboldal: http://www.kaze.fr/d...
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: Movie
Epizódok száma: 1
Megjelenés éve: 1996-08-03
Műfaj: Akció
Kaland
Fantasy
Szupererõ
Dráma
Stúdió: Toei Animation
CLAMP
Bandai Visual
Kadokawa Shoten
Victor Entertainment
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 7 szavazat alapján: 7.71
Ismertető értékelése: 5 szavazat alapján: 7.8
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Sajnos a történet nem fog senki se meglepetést okozni, mivel a movie-nak és a TV-nek ugyan az, de azért szerintem érdemes megnézni, hiszen néhány helyen még is eltér egymástól. Na de, hogy ne kelljen megkeresni a másik ismertetõt, ezért röviden vázolom, hogy mirõl is van szó.

Két fajta csoport van, a Földsárkányok, vezetõjükkel Kanoe-val az élen. Gyûlölik az emberiséget, amiért nem tisztelik a Földet, és azt folyamatosan pusztítják. Vannak az Égsárkányok, Hinoto Himi-vel az élen, akik meg akarják védeni az emberiséget. Mind két oldalon 6-6 fõ van, de van egy fiú Kamui, akinek megadatott az, hogy õ döntse el, hogy melyik oldalra áll. Az Égsárkányok oldalára áll azért, hogy a szeretteit megvédje. De ekkor történik az, hogy felébred az ikercsillaga, aki viszont az ellensége lesz. Az ikercsillaga pedig a legjobb barátja Fuma. A történet lényegében ennyi.

A movie hamarabb készült, mint a TV és meg is látszik a grafikán. Némely személyek szabadossaban vannak ábrázolva, mondanám azt, hogy közönségesebben néznek ki. Ugyan az a szereplõk vannak mindkét animében, de movie plusz egy fõvel kiegészül. Azt tetszett a movie-ban, hogy itt a nagy csaták szinte egyszerre zajlottak. A hangulata szerintem komorabb, mint TV-nek, és 12 éven aluliaknak nem ajánlanám, mivel vannak benne véresebb jelenetek. Nincs openingje se endingje, a zenérõl viszont annyit, hogy szerintem, hûen tükrözi a hangulatot.

Tartozik ehhez a movie-hoz egy TV és két ova.

Jó szórakozást hozzá!Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 2648 db Időpont:2007. 08. 30. Hozzászólások: 4 db