AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 09. 22-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Ghost Hunt
Címe: Ghost Hunt
Angol címe: Ghost Hunt
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: TV
Epizódok száma: 25
Megjelenés éve: 2006
Műfaj: Horror
Dráma
Thriller
Pszichológiai
Vígjáték
Stúdió: TV Tokyo
Marvelous Entertainment
J.C.STAFF
Képek: A google-n
Anime értékelése: 15 szavazat alapján: 9.47
Ismertető értékelése: 10 szavazat alapján: 7.6
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Taniyama Mai iskolájában hátborzongató rémtörténetek keringenek a suli régi épületérõl. Állítólag kísértetek lakta hely,ahol furcsa dolgok és balesetek is történnek. Egy nap Mai bemegy oda, hogy körülnézzen, de majdnem õ is pórul jár.Félrelöki egy éppen eldõlõ polc elõl Kouji Lin,aki a szellemvadász Shibuya Kazuya segédje. De mivel megsérült,ezért Kazuya megkéri Mai-t,hogy segítsen neki,míg asszisztense távol van. Ezzel hõsnõnk bele is csöppen a dolgok közepébe.Szellemvadászat a javából. Kazuya-t,aki maga egy nárcisztikus alak(Mai gyakran illeti is ezzel a jelzõvel)többen is segítik munkájában. Masako san: medium,aki megérzi a (rei),vagyis a lelkek jelenlétét; Bou: buddhista szerzetes; John Brown: keresztény pap; és egy Miko,Matsuzaki Ayako.
Kiderül,hogy az omladozó épületet kopogó szellemek lakják,kiknek tevékenysége mögött van némi turpisság,de erre is fény derül.
A dolgok elõre haladtával egyre nehezebb ügyeket kell felgöngyölíteniük,egyre félelmetesebb és erõsebb szellemeket kell elintézniük,és mindezek közben Mai-nak is kifejlõdik egy érdekes képessége.Titkon kicsit bele is szeret Shibuyaba. Hozzáteszem Kazuya talán a legrejtélyesebb figura az animében,csak keveset lehet tudni róla és ami kiderül,csak a jellemére mutat rá egy kicsit.

Munkájuk során összesen 8 ügyet oldanak meg,bár néha nem szeretnék végig csinálni , mert már kilátástalannak tûnik számukra a helyzet,de a nehézségek és az életveszély ellenére is megoldást találnak. Csapatmunkájuk segítségével elbánnak a túlvilági rémekkel (amik nem minden esetben szellemek ám).Az idegtépõ jelenetek környékén azért mindíg található egykis feszültségoldás,ami megjegyzem kell is bele,hogy ne legyen olyan ilyesztõ összességében.

A Sorozat 25 része alatt rengeteg hátborzongató jelenetet láthatunk, és okaikra is fény derül.
Az opening rendkívül vérfagyasztóra sikerült és nagyon passzol is az animéhez. Garantálom hogy senki nem fog elaludni közben.
A karakterek jól kidolgozottak, és meg is tudunk róluk 1-2 dolgot. A történet vége felé már nagyon durva esetek is vannak (csak erõs idegzetûeknek) ,de aki bírja a természet felettit, annak bátran ajánlom. A hidegrázó jelenetek váratlanul jönnek
A végérõl csak annyit,hogy nincs konkrétum. Akár még folytatása is lehetne. Mondjatok romantikusnak,de szívesen összehoznám Shibuyát és Mait egy OVA-ban.Beküldte: Nushichan Megtekintve: 6146 db Időpont:2007. 08. 16. Hozzászólások: 19 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás