AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 01. 27-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Bishoujo Senshi Sailor Moon Gaiden
Címe: Bishoujo Senshi Sailor Moon Gaiden
Angol címe: SM SuperS Plus - Ami
Hivatalos weboldal: http://www.toei-anim...
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV Special
Epizódok száma: 1
Megjelenés éve: 1995
Műfaj: Magical Girl
Szerelem
Shoujo
Paródia
Stúdió: TV Asahi
Columbia Music Entertainment
Toei Animation
Letöltések: Felirat
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 4 szavazat alapján: 9
Ismertető értékelése: 6 szavazat alapján: 8.83
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Mint ahogy a címbõl is kiderül, ez a kis speciál Ami-rõl fog szólni.

Ami napja teljesen úgy kezdõdik, mint ahogyan többi. Felöltözik, lezuhanyzik, eszik, átnézi a tanulnivalót és elindul az iskolába. Ott egy nem várt esemény zavarja meg a mindennapjait. A cipõs szekrényében talál egy szerelmes levelet. De sajnos nincs ideje arra, hogy kiderítse ki is küldte a levelet, mert egy fontos dolga van, méghozzá az, hogy az a bizonyos "Mercurius" ne elõzze meg a vizsgák terén. Mivel mint tudjuk, mindig Ami írja a legjobb teszteket.

A története lényegében ennyi. Ha kíváncsiak vagytok, hogy ki küldte a levelet, és ki is valójában Mercurius, akkor nézzétek meg.
Openingje szinte nincs is, hiszen a történet rögtön Ami-vel kezdõdik. Az endigje teljesen más mint a SuperS-nek, és természetesen Ami van benne, de néha fel-felvillannak a többiek, aranyos képek és zene.

Szerintem ez egy aranyos kis szösszenet. Van benne egy kis harc és egy kis Bunny-féle õrültség. Az egész csak 15 perces, így ha egy kicsit lazítani akartok, akkor ezt nyugodtan meg lehet nézni. Ez a kis special nem veszített a színvonalából semmit a sorozathoz képest, a szerepkõk jelleme, rajzolása ugyanaz, mint a sorozatnak és ugyanúgy megmosolyogtatják a nézõket, mint a többi Sailor Moon darab.

Ha érdekel titeket, akkor nézzétek meg a többi speciált is. Lehet, hogy nem annyira izgalmasak, de attõl függetlenül igenis megnevetetõ, és nosztalgikus.

Jó szórakozást hozzá!Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 2621 db Időpont:2007. 08. 04. Hozzászólások: 9 db

Fordítják

AnimGO
AnimGOValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás