AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 01. 27-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Koukaku Kidoutai
Címe: Koukaku Kidoutai
Angol címe: Ghost in the shell
Magyar címe: Lélek a páncélban
Korhatár:

18 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: Movie
Epizódok száma: 1
Megjelenés éve: 1995
Műfaj: Sci-fi
Progresszív
Pszichológiai
Akció
Stúdió: Production I.G
Bandai Visual
Letöltések: Felirat
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 14 szavazat alapján: 8.57
Ismertető értékelése: 9 szavazat alapján: 8
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

    Jövõben játszódó történetben,a IV. világháború után az elektronikai hálózatok teljesen egyesültek azonban a nemzetek közt még mindíg vannak nézet eltérések, bár a megszokott országok felbomlottak és helyettük városállamok léteznek csak.
    A történet a 9-es szekció két tagjáról Motoko Kusanagi õrnagyról és társáról Batouról szól, mindketten cyborgok és a 9-es szekció tagjai. A 9-es szekcióról azt kell tudni, a hálózat megfigyelése és a cyber-bûnözõk elfogása a feladatuk, nagy riválisok a 6-os szekcióval. Egy hackerre a Bábjátékosra vadásznak. A Bábjátékos tulajdonképpen nem személy hanem egy program, mely elszabadul a történet szerint saját öntudatára ébredt. Nagyon veszélyes mivel az emberek tudatába férkõzve nem létezõ emlékeket kelt bennük és ezáltal úgy tudja irányítani õket, mint a bábokat. Eleinte egy kisstílû bûnözõbe bújik bele és rajta keresztül tevékenykedik. Miután elszabadul beférkõzik minden számítógépes rendszer be is, ezáltal kapcsolatba lépve a 9-es szekcióval. A 9-es szekció kapja a feladatot, hogy elfogja, az akció fedõneve 2501. Az õrnagy a nyomába ered, mivel a Bábjátékos kapcsolatba akar vele lépni és lassan kezd rájönni, hogy igazából semmi rosszat nem akar( a Bábjátékos). Sokáig és kitartóan üldözi van benn lövöldzés meg robbanások. Mivel eleinte nem értenek szót ezzel a programmal, a hadnagy szinte végzetesen megsérül. De a Bábjátékos is a megsemmisülés szélére sodródik, megkéri Batout, hogy kapocsolja õket össze, hogy elmesélhesse célját és emlékeit, történetét a hadnagynak. A hadnagy teste kikapcsol, de még sikerül az információkat megkapnia. A végén rájön, hogy a Bábjátékos nem akar mást mint kiszabadulni a rendszerbõl. Amikor újra felébred nagy meglepetésben lesz része. Új testet kap és tudata egyesült a Bábjátékoséval, ezáltal kiszabadul a zárt rencerbõl és már nem csak a cyber világban létezik hanem valós dolgokat is észlel akár az emberek. Így számára a rendszer végtele... A 9-es szekciónál azt hiszik , hogy meghalt és nem tudnak róla semmit.
    Ez az anime egy újabb mû a nem is olyan távoli jövõrõl, de nem baj, sok érdem írható a számlájár. A Mátrix készítõi többek közt ezt az animét vették alapul, ezért vannak hasonlóságok.

Hozzá tartozik a 2004-ben megjelent Ghost in the Shell: Innocence mely 99 perc hosszúságú.
Ghost in the Shell: S.A.C. Solid State Society amely 2006-ban jelent meg és 105 percig tart.

Valamint egy 2002. október 1.-én induló sorozat amely 26 résszel örvendezteti meg a rajongókat.
Ghost in the Shell: S.A.C. 2nd GIG 2004. január 1-n indult és szintúgy 26 epizóddal.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 3023 db Időpont:2007. 07. 25. Hozzászólások: 4 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás