AnimGO logo
  
  
Ma 2024. 04. 12-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Naruto
Címe: Naruto
Angol címe: Naruto
Magyar címe: Naruto
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: TV
Epizódok száma: 220
Megjelenés éve: 2002
Műfaj: Akció
Kaland
Shounen
Stúdió: Studio Pierrot
TV Tokyo
Aniplex
TV Tokyo Music
Letöltések: Felirat
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 123 szavazat alapján: 9.19
Ismertető értékelése: 64 szavazat alapján: 6.36
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

A történet úgy kezdõdik hogy a kilencfarkú rókadémon megtámadja a Konohát, és a Hokage is csak úgy tudja legyõzni hogy bezárja egy kisgyerek testébe, de ez a Hokage életébe kerül. Nos ez a gyerek Uzumaki Naruto. Árvaként egyedül él, az õ legnagyobb álma hogy Hokage lehessen. Reményteli kezdésként a genin vizsgán elbukik, de mikor megmenti oktatója( Iruka-sensei) életét átengedik a vizsgán. Ezután csapatokba osztják õket. Naruto a 7-es csapatba kerül, Sakurával, és Sasuke-val. A csapat jounin vezetõje Hatake Kakashi. Ennyit a történetrõl az alaptörténetrõl. A késõbbi részekben Sasuke elhagya a falut, és elmegy orochimaru-hoz, hogy erõsebb legyen, és megtudja ölni a bátyát, mivel az megölte az egész klánját. Ekkor Naruto egy életen át tartó fogadalmat tett arra, hogy visszahozza Sasuke-t.
Kicsit bõvebben a 7-es csapatról:

Uzumaki Naruto: Õ egy nagyon hangos, eléggé ostoba, de nagyon jó szivû karakter. Kiskorában mindenki elitélte, mert az õ testébe lett elzárva a kilnec farkú róka démon(Kyuubi), és ezt gondolták hogy csak bajt fog hozzá a falura. Emiatt elég nehéz volt neki felnõni, de a késöbbiekkben barátokra lelt. Ahogy már emlitettem nagyon jó szivû. Képes lenne az életét feláldoznia a barátaiért.

Uchiha Sasuke: Sasuke az Uchiha klán tagja, aminek a vérvonali képessége a sharingan. Boszzút esküdött arra, hogy megöli a bátyát Itcahit, mivel az kiirtotta a klánját. Késöbb csatlakozik Orochimaruhoz hogy erõsebb legyen. Eléggé magábafordulós tipus. Õ a láynok kedvence, de õt ez hidegen hadja.

Haruno Sakura: Sakura egy nagyon okos lány. Az anime elején õ is elégé gyenge volt, de a shippuden után már igencsak megerõsödött. Genjutsu-tipus már az elejétõl fogva, és remek chakra irányitási képessége van. Tsunade keze alatt orvosi nindjának tanul. Kisgyerek sokszor csúfolták a nagy homoloka miatt, de Yamanaki Ino segitette hogy leküzdje ezt a problémáját. Késöbb riválisok lettek, mert mindketten beleszerettek Sasuke-ba.

Hatake Kakashi: Kakashi egy kicsi furcsa személyiség. Van sharinganja, miközben nem is tagja az Uchiha klánnak( errõl bõvebben a Kakashi Gaiden-ben kaptok információkat). Hiressé vált, mivel a sharinganjával már több mint 1000 technikát lemásolt. Kedvenc elfoglaltsága az Icha Icha könyv sorozat olvasása, ami észrevételem szerint, igyencsak bõvelkedig felnött tartalommal. Jelemzõ tulajdonsága hogy mindenhonnan elkésik. Arcár sajnos nem láthatjuk, de véleményem szerint, legalábbis a 101 részben látott események alapján, nem lehet csúnya.^^Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 10929 db Időpont:2007. 04. 02. Hozzászólások: 87 db