AnimGO logo
  
  
Ma 2024. 02. 28-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
X
Címe: X
Angol címe: X
Hivatalos weboldal: http://oldcrows.net/...
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: TV
Epizódok száma: 24
Megjelenés éve: 2001
Műfaj: Akció
Fantasy
Dráma
Szupererõ
Mágia
Stúdió: CLAMP
MADHOUSE
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 8 szavazat alapján: 8.88
Ismertető értékelése: 7 szavazat alapján: 5.29
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

A Föld sorsa egy fiú kezében van. Az Égsárkányok azért küzdenek, hogy megmentsék az embereket, a Földsárkányok azért küzdenek, hogy kipusztítsák a Földet gyötrõ embereket.
Ennek a fiúnak a kezében van a világ sorsa. Közeleg az idõ, mindkét oldalon a vezetõk hívják a 7 Pecsétõrt (Égsárkányok), és a 7 Angyalt (Földsárkányok).

Hinoto Hime, az Égsárkányok látója és vezetõje, meglátja a jövõt, a sivár, élet nélküli a jövõt, és a fiút, akinek a sorsa a kezében van.
Kamui kiskorában az anyjával élt Tokióban, amíg el nem költöznek, addig a bizonyos napig. Már akkor is volt egy bizonyos ereje, emiatt nem igazán fogadták be a társai. Anyja halálakor megígéri Kamui neki, hogy visszamegy Tokióba és beteljesíti sorsát. Elõször csak a szent kardot, a Shin Kent akarja megszerezni, de a végén elkerülhetetlenné válik a végzete. A kard õrzõje gyerekkori barátainak apja nem adja könnyen a kardot, így kénytelen a városban maradni, ezzel azt veszélyeztetve, hogy barátaival találkozzon. Kamuit, mindkét oldalon erõsen gyõzködik, hogy álljon az õ oldalukra, és mivel Kamui azt akarta, hogy barátai biztonságban legyenek, ezért az Égsárkányokhoz fog csatlakozni. De sajna, mint ahogy a Hinoto Hime is tudja, nem lesz ilyen egyszerû, hiszen amint Kamui csatlakozik, valamelyik csoporthoz, azonnal felébred az Ikercsillaga, a másik Kamui, aki az ellentétes oldalon fog állni, ez a másik Kamui pedig Fuma lesz.
A sorsuk az, hogy a végsõ csatát egymás ellen kell megvívniuk. Vajon az Égsárkány Kamui meg fogja-e ölni a Földsárkány Kamuit?

A 24 rész alatt megismerjük mindkét oldal harcosait, múltját, és hogy hogyan viselték el azt a tényt, hogy a sorsuk az, hogy akár meg is halhatnak, hogy a céljuk mindenféleképpen beteljesüljön.

A sorozat egy kissé elvont, de ettõl függetlenül számomra egy kivételes alkotás. Ez a történet nem az a tipikus megmenteniavilágotapusztulástól, hanem komoly mondalivalója van, és érdekes kérdéseket tesznek fel, amik eléggé elgondolkodtatóak.

A szereplõk jelleme és a sorozat grafikája nagyon kidolgozott, bõven felveszi a versenyt egy 2007-es anime grafikájával, az anime alatt hallatszó zene pedig tükrözi a hangulatot.

A sorozathoz tartozik egy movie és két OVA.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 3918 db Időpont:2007. 07. 14. Hozzászólások: 10 db