AnimGO logo
  
  
Ma 2024. 04. 23-a van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Spiral ~  Suiri no Kizuna
Címe: Spiral ~ Suiri no Kizuna
Angol címe: Spiral ~ Lines of Reasosing
Magyar címe: Spirál
Korhatár:

12 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: TV
Epizódok száma: 25
Megjelenés éve: 2002
Műfaj: Dráma
Krimi
Misztikum
Vígjáték
Stúdió: TV Tokyo
J.C.STAFF
SME Visual Works
Sony Visual Works
Letöltések: Felirat
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 24 szavazat alapján: 9
Ismertető értékelése: 13 szavazat alapján: 7.77
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

A történet egy 16éves fiúról Ayumi Narumiról szól.
Ayumu bátyja, Kiyotaka egy híres detektív és zongoramûvész volt; a Végzet Gyermekei után kutatott, de egy telefonhívás után nyomtalanul eltûnt.
Kiyotaka kedvenc virága az Írisz volt ami a hitet és a reményt szimbolizálja az animében. A Végzet Gyermekeinek hinniük kell benne, hogy az átkot fel lehet oldani, és a sorsuk is megváltozhat.
De ha nem teszik ezt, akkor biztos, hogy meghalnak. Az Írisz egy bizonyos formában segít nekik, hogy hinni tudjanak, mivel Kiyotaka is képes volt majdnem mindenre, pusztán csak azzal, hogy hitt.

2évvel késõbb rejtélyes gyilkosságok sorai történnek Narumi iskolájában. A történtek ismét a Végzet Gyermekeihez vezethetõk vissza. Ayumu örökölte bátyja tehetségét,de úgy érzi,hogy Kiyotaka árnyékában jár.
Narumi sógornõjével, Madokával él együtt és õ csinál minden házimunkát =D Madoka rendõrtiszt, Ayumu általában az õ gyilkossági ügyeit oldja meg kiváló logikájával.

Narumi találkozik az iskolában egy Hiyono Yuizaki nevû lánnyal. Õ egy évvel Narumi felett jár és az iskola újságírója. Kicsit fura lány, állandóan egy dalt énekel és ezzel halálra idegesíti Narumit. =D Nem sokkal késõbb már együtt próbálják kinyomozni a Végzet Gyermekeinek a titkát. Hiyono bármilyen hírt vagy ügyet hall, õ rögtön ott terem, érdeklõdik, jegyzetel. Nagyon kíváncsi, és mindig Ayumu-val van. Segít Narumi-nak, hogy legyen önbizalma.

A Végzet Gyermekein átok ül. Születésük óta menekülniük kell, így ez a szó már nem mond nekik semmit. Ezek a gyerekek nem éreznek semmit, hidegvérüek és kegyetlenek (kivéve Sayokot,mert õ elveszítette az emlékezetét). Ismertetõjük, hogy jobb oldalt a hetedik bordájuk hiányzik.

Akik ide tartoznak:
- Eyes: világhíres zongorista Amerikából jött Japánba Narumi miatt.
- Rio: szerintem nagyon édi lány =D Jól ért a bombákhoz, szeret megküzedeni másokkal és ölni is =S
- Kanone: Eyes gyerekkori barátja, karácsonykor õ is eltûnik mint Kiyotaka, de késõbb feltûnik a sorozatban
- Kousuke: minden játékban kitûnõ, általában Rio-val és Ryoko-val van, szerelmesRyoko-ba.
- Ryoko: kiváló sportoló, de a többiekkel ellentétben õ nem hajlandó gyilkolni; szereti Kousuke-t csak nem hajlandó bevallani.
- Sayoko: mikor árva lett, egy idõs bácsi vette gondozásba, emlékezetét vesztette.
- és a világon még szerte szét mások

Szerintük végzetük kulcsa Ayumu, ezért, hogy megtudják alkalmas-e a feladatra, életveszélyes próbák elé állítják a fiút...Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 6942 db Időpont:2007. 07. 10. Hozzászólások: 13 db