AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 01. 27-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Baby Love
Címe: Baby Love
Angol címe: Baby Love
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: OVA
Epizódok száma: 1
Megjelenés éve: 1997
Műfaj: Szerelem
Bishounen
Vígjáték
Stúdió: Shueisha
Asatsu
Studio Comet
Képek: A google-n
Anime értékelése: 9 szavazat alapján: 8.67
Ismertető értékelése: 8 szavazat alapján: 8.5
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Seara már kislánykora óta szerelmes Shuuheiba, és eldöntötte, hogy amikor 16 éves lesz, hozzá is megy feleségül. Seara szülei egy ideig Amerikába mennek dolgozni, és a lány Shuuheihoz költözik. Mindent megtesz, hogy a fiú belészeressen, de úgy tudja, hogy Shuuhei egy másik lányba szerelmes, és ráadásul Shuuhei legjobb barátja meg akarja hódítani Searat. Vajon Shuuhei mit fog tenni? Tényleg azt a másik lányt szereti?
Kiderül, ha megnézitek!

Nincs nagy openingje és endigje, így annyira nem emlékezetes. A grafikája nem a legjobb, de hát ez egy '97-es anime, így szerintem egész jó. Köszönet Kisának, akinek az oldalán megtaláltam ezt az ovát.

Ez az a kis törénet Ayumi Shiina 9 kötetes mangájának rövidebb változata, úgyhogy ha valaki az egész történetet szeretné megismerni, az olvassa el a mangát.

Susumu Kudo rendezte ezt a kis ovat, aki még sok más sikeres anime is fûzhetõ a nevéhez, mint például a Blood+, Mirage of Blaze, Fatal Fury, és még egy pár. Nem mindegyiknél õ volt a rendezõ, valahol például Kudo írta a történetet (The Soul Taker).

Jó szórakozást hozzá!Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 3640 db Időpont:2007. 06. 19. Hozzászólások: 8 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás