AnimGO logo
  
  
Ma 2024. 07. 13-a van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Green Green OVA
Címe: Green Green OVA
Angol címe: Green Green
Korhatár:

16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: OVA
Epizódok száma: 1
Megjelenés éve: 2002
Műfaj: Ecchi
Iskolai élet
Szerelem
Stúdió: Media Factory
Letöltések: Felirat
Képek: A google-n
Anime értékelése: 9 szavazat alapján: 8.67
Ismertető értékelése: 6 szavazat alapján: 9.17
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Az OVA különlegessége, hogy ezt még a sorozat elõtt csinálták, de ha a történetet idõben be kellene sorolni azt mondanám, hogy a sorozat elõtt játszódik. Igaz a történet nem kapcsolódik szorosan hozzá. Hogy ez mibõl derül ki? Lássuk!

Ezúttal a fiúk utaznak a lányokhoz. Most nincs akkora készülõdés, de az érdeklõdés megvan fõleg a fiúk részérõl. Yuusuke az iskolaudvaron mászkál a többieket keresve, amikor egy sikítást hall. Rögtön odasiet és látja, hogy egy lány ül a földön. Mint kiderül Sanae az. Nem történt semmi komoly, csak megijedt, de ha beveszi a gyógyszerét jobban lesz. És ekkor jön Midori aki vizet hoz Sanae-nak, hogy gyógyszerét bevehesse. Ám megbotlik és az összes víz Yuusuke pólóján köt ki. A fiú elviszi Sanae-t a nõvérszobába, így Midori-nak nem kell ismét vízért rohannia. A nõvérszobán Midori és Yuusuke elkezdenek ismerkedni.

Eközben Bacchigu és Ichibanboshi perverz hajlamai kiélésén mesterkedik. Sikerül nekik és bajba is kerülnek...
De Bacchigu és Ichibanboshi vágya a lányok iránt nem merül ki ennyiben ezért..., minek következtében ismét elõtérbe kerülnek, fõleg hogy Midori néhány fehérnemûje is eltûnt, amivel szintén õk lettek meggyanúsítva. Így hogy tisztázzák magukat elhatározzák, hogy megkeresik a tettest...

Érdekes, hogy Midori és Yuusuke most nem rendelkezik közös „elõélettel”, mégis érdeklõdnek egymás iránt. Valamint Yuusuke három perverz barátai közül most Tenjin valahogy kimarad az összes marhaságból és így próbál közeledni Sanae-hoz.

De ki lehet valójában a fehérnemûtolvaj és sikerül-e elkapni? Yuusuke és Midori mennyire kerül közel most egymáshoz? És hogy boldogulnak a fiú és a lányok?

Az opening és az ending alatt különös módon ugyanaz a zene szól, de amíg a kezdésnél az egész történetre vonatkozó jeleneteket látunk (a fiúk menekülnek a lányok elõl), addig a befejezés közben csak képek vannak.
A grafika silányabb mint azt a 12 rész alatt megszokhattuk, kicsit zavaró, de ettõl függetlenül a poénok nagyon élvezhetõek, amik cseppet sem változtak a megszokottakhoz képest.

Én személy szerint nagyon élveztem és ajánlom minden korosztálynak.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 2679 db Időpont:2007. 06. 16. Hozzászólások: 8 db