AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 10. 01-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Green Green
Címe: Green Green
Angol címe: Green Green
Korhatár:

16 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: TV
Epizódok száma: 12
Megjelenés éve: 2003
Műfaj: Ecchi
Szerelem
Iskolai élet
Stúdió: BIG SHOT
Office Take Off
Pony Canyon
Studio Matrix
Letöltések: Felirat
Képek: A google-n
Anime értékelése: 23 szavazat alapján: 9.17
Ismertető értékelése: 13 szavazat alapján: 8.31
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

A történet eleinte két szálon fut.

Réges régen élt egy fiú és egy lány, akik egymásba szerettek. Ám ez a fajta szerelem tabu volt az akkori idõkben, tiltott szerelem volt. Ezért mindketten ígéretet tettek, hogy újjászületnek és újra találkoznak és örökre boldogok lesznek. Ám a fiú a XX. században született újjá, a lány pedig egy évezreddel késõbb.

Van egy kis helység a hegyekben, melynek neve Kanenone Gakuen . Az itteni középiskolában csak fiúk tanulnak és elszakítva élnek a civilizációtól és a kultúrától, ám egy nap egy váratlan esemény felkavarja nyugodt mindennapjaikat. A japán kormány úgy dönt, hogy egy osztálynyi lányt küld a fiúkhoz, hogy felmérje mennyire boldogulnak együtt. És ha jó eredményeket kapnak, akkor a két iskolát összevonják.
A fiúk mikor ezt megtudják hatalmas készülõdésbe kezdenek, hiszen nem mindennapos eseménynek lesznek most tanúi. Mindenki a lányokról álmodozik, próbálják elképzelni az elkövetkezõ napokat. A lányok is kíváncsiak, õk is próbálják elképzelni, hogy milyenek lehetnek a fiúk.

Amikor megérkezik a busz Kanenone Gakuen-be akkor fonódik egybe a két szál, ugyanis abban a pillanatban, amikor kinyílik a busz ajtaja egy különös dolog történik. Hatalmas fény árasztja el a buszt és mikor kitisztul a kép egy eddig nem látott lány jelenik meg. Õ Midori, aki a jövõbõl jött vissza, hogy szerelmével együtt lehessen. Kihasználva az alkalmat rögtön kedvese nyakába ugrik. Ám Yuusuke nem emlékszik semmire elõzõ életébõl, ezért tolakodónak tartja a Midori viselkedését.

A történetrõl annyit, hogy Midori mindenképpen vissza akarja hozni Yuusuke emlékeit, de ehhez az szükséges, hogy.... , ezért Midori mindent elkövet, hogy Yuusuke megkedvelje.
Egy másik lány (Reika), aki szintén a jövõbõl jött arra hivatott, hogy ezt mindenáron megakadályozza.
Yuusuke három barátja (Bacchi-Gu, Ichibanboshi és Tenjin) még meghatározó az egész történet folyamán, mert mindenképp be akarnak csajozni, és ennek érdekében minden eszközt bevetnek. Sok perverz dolgot csinálnak, és Yuusukét is mindig mindenbe belerángatják. Emiatt a lányok rettegnek tõlük, és a fiúkról is olyan kép alakul ki a lányokban mint arról a háromról, de Yuusuke-ban van valami ami miatt a lányok mégis kedvelik õt.
Még rengeteg szereplõ van, aki meg lehetne említeni, de erre ott van az anime.

12 részen keresztül követhetjük a fiúk próbálkozásait és a lányok megpróbáltatásait, valamint Midori és Reika 'harcát'. Az anime tele van viccesebbnél viccesebb jelenetekkel. Fõ cél a nézõ halálra nevettetése. Viszont komoly dolgok is történnek.

És vajon sikerül Midorinak visszahozni Yuusuke emlékeit, vagy Reika jár sikerrel? Együtt lehet ezentúl a 2 fiatal, vagy újra közbejön valami? Yuusuke haverjai vajon beteljesítik elhatározásaikat, vagy pórul járnak, mint mindig? És a lányok megbékélnek a fiúkkal?

Az opening remekül tükrözi az anime hangulatát. Gyors, pörgõs zene, vidám és vicces képekkel. Lehetetlen kihagyni.
Az ending kicsit lassabb, kicsit szomorúbb, de egyre pozitív irányban változik, tükrözve Midori és Yuusuke kapcsolatának alakulását.

Összességében egy nagyon jó animét hoztak össze. Igazi rosszkedvoszlató és bármely korosztálynak ajánlott, bár néhol 16-os karikát ki lehetne rakni, de ez ne zavarjon senkit.

És ha ez még nem lenne elég, tartozik hozzá 2 OVA és néhány Special Epizód.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 4396 db Időpont:2007. 06. 10. Hozzászólások: 20 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás