AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 01. 27-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Bubblegum Crisis Tokyo 2040
Címe: Bubblegum Crisis Tokyo 2040
Angol címe: Bubblegum Crisis Tokyo 2040
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 26
Megjelenés éve: 1998
Műfaj: Akció
Kaland
Sci-fi
Stúdió: AIC
Képek: A google-n
Anime értékelése: 3 szavazat alapján: 8
Ismertető értékelése: 5 szavazat alapján: 7.8
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

A Történet 2040-ben játszodik Tokióban, ami hatalmas kiterjedésével elérte a Megalopolisz szintet. A tudomány eljutott arra szintre , hogy mesterséges inteligenciával felruházott BOOMER(robot)-eket épít azért, hogy az embereket felváltsa a nehéz fizikai munka mellöl. Az A.D. Police is támogatja ezt a projektet. Ez egész tökéletesnek hangzik, és nem is lenne ezzel az elképzeléssel baj, egész addig, míg egy vírus által a kegyetlen bánásmódban részesitett BOOMER-ek öntudatukra ébrednek, és az emberiséget kezdik fenyegetni. Az A.D. Police igyekszik felvenni velük a harcot, de nem állnak a helyzet magaslatán. Ekkor lép be a képbe 2 páncél ruhába bújt alak, akik egy titkos csapat tagjai. Ez a csapat a KNIGHT SABER. Ennek a csapat a kiléte ismeretlen, és miután sikeresen megálitják a vírustól megõrült BOOMER-t, elkezdõdik a nyomozás: vajon kik is ök és hogy kerülnek ide?! Ezután kerül elõ egyik fõhõsünk, aki egy ruházati lánc egyik tervezõjeként éli mindennapját, LINNA YAMAZAKI. Egy nap egy véletlen kis baleset folytán akad össze egy motorossal, aki egy kis kárt tesz a LINNA új ruhájában, és még csak bocsánatot sem kér. Ezért revansot akar a motoroson venni. Ezután a kis kalamajkába fullt találkozó után kerül LINNA igazán a történetbe, ugyanis ez a motoros, aki amúgy egy rockénekesnõ, bizony tagja a KNIGHT SABER csapatnak. És itt ismerhetjük meg igazán a többi karatert:

PRISS ASAGIRI a motoros, rockénekes lány aki még csak 19 éves
NENE ROMANOVA(18) az operátor aki az A.D. Police-nál dolgozik.
LINNA YAMAZAK20) aki ruhatervezõ
SYLIA STINGRAY (24) aki egy ruházati mammutcég és egy butik tulajdonosa is egyben

LINNA bekerül a csapathoz, és õ is KINGHT SABER-lesz. Õ lesz a 4. hölgytag a csapaton belül. Ezután megkezdõdik a harc a fertõzött BOOMER-ek ellen. Eközben sok mindenre fény derül: hogy Tokyo alatt egy titkos laborrendszer található amihez Ms. STINGRAY-nek is köze van. És hogy nem véletlen bolondulnak meg a BOOMER-ek, hanem hogy ezt a laborkomplexumot feltárják... És még rengeteg minden elõjön a történetbõl azok számára, akik megnézik ezt a sorozatot.

A filmhez remek rockzenéket játszottak be (itt nem híres elöadókra gondolok). Már a nyitódal is kicsit érdekes hangvezetésûre sikerült, de szerintem tökélketes hozzá. Arról nem is beszélve, hogy az egész film alatt szinte csak a rock mûfajhoz nyúlt a zeneszerzõ csoport.

A karakterek szépen vannak kidolgozva, élethû viselkedésekkel felruházva, technikailag jól megoldott, és szépen megrajzolt robotok, robotika és egy kevés biológiai elem is a stáb segítségére szolgált. Akik szeretik a Sci-Fi mûfajába tartozó filmeket, azoknak biztos tetszeni fog. De akik nem jártasak ebben a müfajban, azoknak inkább a csihi-puhis részek, a LOVE Story-k, esetleg még az ecchi tartalmú jelenetek maradhatnak emlékezetesek.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 2245 db Időpont:2007. 06. 06. Hozzászólások: 2 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás