AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 02. 04-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Ojamajo Doremi
Címe: Ojamajo Doremi
Angol címe: A Useless Witch Doremi
Hivatalos weboldal: http://www.toei-anim...
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 51
Megjelenés éve: 1999 - 2000
Műfaj: Iskolai élet
Mágia
Vígjáték
Stúdió: TV Asahi
Asatsu
Toei
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 5 szavazat alapján: 7
Ismertető értékelése: 6 szavazat alapján: 8.83
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Ez a kis boszorkánytörténet Doremi-rõl, és 3 barátnõjérõl szól. Pontosabban, hogy hogyan is lehetünk könnyen és gyorsan boszorkányok.
Kellékek: egy Magic Shop, és benne élõ boszorkány, és iskolás kislány, aki rájön arra, hogy az üzlet vezetõje igazi boszorkány, és ezt hangosan ki is mondja, a Boszorkányok Világa, 2 vizsgáztató, és egy segítõ tündér a boszorkánynak.
Egy szép napon Doremi a hazafelé úton eltéved, így talál rá az úgynevezett Magic Shop-ra, és mivel érdekli a varázslás, és a boszorkányság, így be is néz a boltba.
A tulaj egy piros orrú fekete kabátos öreg hölgy macskával a vállán. Doremi azonnal rájön, hogy õ egy igazi boszorkány, és el is kiabálja magát.
Ennek az a következménye, hogy a hölgy egy zöld békává változik. Tudni illik, hogy a boszorkány eredeti állapotába csak az változtathatja vissza, aki kimondta rá, hogy õ egy banya. Ezért Mahjorka (a béka) boszorkánytanoncot csinál Doremi-bõl, aki ennek felettépp örül. Mahjorka hiába kéri, hogy tartsa a száját, hamarosan barátnõi is megtudják ezt, akiket Mahjorka kénytelen szintén boszorkánytanoncokká változtatni.
Hogy mibõl is áll ez?
9 fokozat van, amit meg kell csinálni. Ezeket vizsgákkal ellenõrzik, és ha sikerül, jutalmazzák. A legfontosabb, hogy Doremi megcsinálja mind a 9 fokozatot, hogy Mahjorkát vissza tudja változtatni, csakhogy Doremi amilyen lelkes, olyan szerencsétlenke is.
Ezért fennáll a nagy kérdés, hogy Mahjorka örökké zöld béka marad-e, vagy Doremi vissza tudja majd változtatni eredeti formájára.
Ezt megtuhatjátok, ha megnézitek ezt a nagyon aranyos és vicces kis sorozatot, amely természetesen szívszaggató elemeket is tartalmaz.
Részemrõl az egyik kedvencem, mert vidám, és sokszor felvidít, ha kicsit rossz a kedvem. Nagyon ajánlom mindenkinek!!Beküldte: linzizsu Megtekintve: 2468 db Időpont:2007. 03. 28. Hozzászólások: 3 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás