AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 02. 04-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Oroshitate Musical Nerima Daikon Brother
Címe: Oroshitate Musical Nerima Daikon Brother
Angol címe: Nerima Daikon Brothers
Magyar címe: Nerima Daikon Brothers
Hivatalos weboldal: http://www.ndbrother...
Korhatár:

18 éven aluliaknak nem ajánlott!
Kategória: TV
Epizódok száma: 12
Megjelenés éve: 2006-2007
Műfaj: Zenés
Õrültség
Stúdió: Studio Hibari
Aniplex
TV Tokyo Music
Képek: A google-n
Anime értékelése: 7 szavazat alapján: 7.43
Ismertető értékelése: 5 szavazat alapján: 9.6
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

Ez egy aranyos kis történet zenével, és egy kis humorral fûszerezve.

Hideki, Ichiro és Mako alkotják a Nerima Daikon Brothers-d (Nerima Retkes Bratyók), és a Panda (aki kb. a 2. részben kapcsolódik a trióhoz). Egy kis farmon élnek, ahol retket termesztenek, és az-az álmuk, hogy azon a kis farmon építsenek, egy stadiont, ahol ékelhetnek, egy nagy tömeg elõtt, akik csak õket imádják.
De hát semmi sem megy olyan könnyedén. Pénzt kell szerezniük, ahhoz, hogy a stadiont felépítsék, és ahelyett, hogy rendesen megszereznék, például dolgoznának, ehelyett inkább mindig a rossz fiúktól akarják elvenni a pénzt, de valahogy sosem tudják megtartani, mindig közbe jön valami vagy valaki, mint például azok a gengszterek, akitõl el akarják "csórni" a pénzt és egy furcsa rendõrnõ, Yukika.
Vajon sikerül-e egyszer felépíteniük a stadiont, és megvalósíthatják az álmaikat?

Hideki: A csapat front embere, szerelmes Makoba, aki egyébként az unokatestvére, lépes lenne megváltoztatni a törtvényt, csak hogy elvehesse feleségül, de akkor ezek szerint, õ nem ismeri a törvényt, mivel Japánban, meg engedett az unokatestvérek közötti házasság.

Ichiro: A Club Echo-ban dolgozik, mint Host, de csak kiszolgálja a hölgyeknek. Különleges tulajdonsága, ha a nõk bele néznek a szemébe, akkor azok mind szerelmesek lesznek, de Ichiro szívtelenül elutasítja mindet.

Mako: Az egyetlen hölgy tag a bandában, és mint tudjuk Hideki unokatestvére.
Szeret énekelni, és imádja a luxust, mindent megtesz ennek érdekében, és ahol tudja, ott kisemmizi Hidekit.

Szerintem ez egy nagyon jóó kis anime. Benne van minden, ami kell: egy kis humor, zene, ûldözés, pénz, hatalomvágy, és amik ilyenkor szoktak lenni. A grafikája elsõ nézésre egy kicsit furcsa lehet, de meg lehet szokni. Nem biztos, hogy minden anime rajongónak tetszeni fog, akiket kérdeztem, és megnézték az elsõ részt, azonak például nem nagyon tetszett, pedig szerintem, ha csak egy részt nézünk meg belõle, és rossz véleménnyel vagyunk róla, még lehet, hogy késõbb nagyon jó lesz.

Tudtommal ennek a sorozatnak nincsen folytatása

Az Aniplex készítette ezt a kis animét, aminek a nevéhez fûzõdik a Blood +, Full Metal Alchemist (TV, OVA, Movie) és a Naruto és sok egyéb siker sorozat.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 3060 db Időpont:2007. 06. 01. Hozzászólások: 26 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás