AnimGO logo
  
  
Ma 2023. 01. 27-e van.

    Ismertető nyomtatása  Ismertető küldése     

   [Teljes lista] [0-9] [A] [B] [C] [D] [E] [F] [G] [H] [I] [J] [K] [L] [M] [N] [O] [P] [Q] [R] [S] [T] [U] [V] [W] [X] [Y] [Z] [TOP20]

Anime ismertető (Információk)
Bishoujo Senshi Sailor Moon
Címe: Bishoujo Senshi Sailor Moon
Angol címe: Sailor Moon
Magyar címe: Varázslatos Álmok
Korhatár: Nem korhatáros!
Kategória: TV
Epizódok száma: 46
Megjelenés éve: 1992-1993
Műfaj: Szerelem
Mágia
Shoujo
Démonos
Stúdió: TV Asahi
Toei
Toei Advertising
Letöltések: Felirat
Képek: A google-n , Képgaléria
Anime értékelése: 19 szavazat alapján: 9.47
Ismertető értékelése: 10 szavazat alapján: 8.1
Státusz: Ellenőrizve!


Leírás

"Jó napot kívánok! A nevem Bunny!" Így kezdõdik a Hold Tündér története. Egy átlagos japán kislány(csak, hogy ne említsük a szõke haj kékszem kombinációt, ami annyira jellemzõ minden japánra, igaz? ), átlagos családdal, idegesítõ kisöccsel, nehéz iskolával.

Bunny igen szétszort és szórakozott kislány, általában minden reggel elkésik az iskolából és a jegyei sem éppen a legjobbak. Ám egyik reggel feltûnik egy kis fekete cica, akit Bunny megment a gyerekektõl, és innen kezdve teljesen megváltozik minden. A sötét erõk titokban életre keltek és az emberek energiáját akarják megszerezni, hogy a sötétség urát(úrnõét) felélesszék, ezért a földnek szüksége van védõkre.

Luna, a fekete kismacska, aki mellesleg beszélni is képes, megajándékozza Bunny-t a holdprizmával, aminek a segítségével Bunny képes átváltozni Hold tündérré, és varázserejét, és eszközeit felhasználva legyõzni a rosszat.

Tehát átlagos kislányból hirtelen õ lesz a világmegmentõ hõs, aki azonban sajnos nem árulhatja el a kilétét. Idõvel kiderül, nem õ az egyetlen ilyen erõkkel rendelkezõ harcos lány. Hamarosan csatalkozik hozzá az okos Merkúr tündér, az erõs Mars tündér, a harcias Jupiter tündér és végül a szép Vénusz tündér is.

Õk öten együtt harcolnak a sötétség birodalma ellen, és idõvel megismerik az erõik és saját kilétük eredetét is, miszerint õk a holdról származnak és a feladatuk megkeresni a Hold hercegnõjét. De nem csak õk keresik a hercegnõt, hanem Bordü(így kell ezt írni?) is, aki átlagemberként minden alkalmat megragad, hogy Bunny idegeire menjen - vagy inkább fordítva - miközben titokban Álarcos férfiként mindig kisegíti a bajban a Hold tündért és társait.

Bár az anime igen régi, mégis nagyon jó szórakozást nyújt, lányoknak sõt még fiúknak is. Romantikus, rejtélyes és vidám az egész. Ami különösen tetszett benne, hogy a sötétség birodalma olyan eszközökkel próbálja tõrbecsalni az embereket, amik jellemzõen vonzzák õket,(ékszerek, fogyókúra, vidámpark stb.) így igazán jól megismerhetjük mik az emberek gyengéi.

Ami viszont hiányzik belõle, hogy minden harc elég egyhangú és nem sok különféle támadása van a lányoknak.
Csak ajánlani tudom, ha valaki még nem látta, de ha látta akkor nosztalgiázni mindenképp érdemes vele.Beküldte: Törölt felhasználó Megtekintve: 2960 db Időpont:2007. 04. 02. Hozzászólások: 12 dbValid CSS!  Valid XHTML 1.1  PageRank Kereső optimalizálás